Huippuhalvat SSD-levyt: Hurjia tarjouksia SSD-levyistä, 120GB noin 20e, teratavun levyt satasella, ...

Kirjoittaja Petteri Pyyny, | Kommentteja (1)

Huippuhalvat SSD-levyt: Hurjia tarjouksia SSD-levyistä, 120GB noin 20e, teratavun levyt satasella, ...
On taas aika kurkistaa kuukausittaiseen SSD-tarjousten maailmaan. Keräsimme parhaat, juuri tällä hetkellä, löytyvät diilit SSD-levyjen eri kokoluokista yhteen ja samaan listaan.

Lsta on pysynyt pitkälti samanlaisena sitten syyskuun lopun. Ainoastaan 120GB kokoluokassa ollaan nähty kevyttä hintojen nousua, mutta hvyin pientä sellaista - hintataso heiluu jatkuvasti noin 20 euron tasossa, puolin ja toisin.

Vastaavaa pientä hintojen nousua näkyy myös kaikissa muissakin hintaluokissa. Esimerkkinä vaikkapa 960 gigatavun kokoluokka, jossa ei tällä kertaa juurikaan päästä alle 100 euron hintatasoon, vaan suurin osa hinnoista pyörii nyt noin 110 euron tasossa.

Halvin SSD "gigaa per euro"-laskennalla on tällä hetkellä Adata Ultimate SU650, 960GB, jonka postikuluton hinta on 99 euroa. Kyseiselle levylle hintaa gigatavulla muodostuu siis 0,10 euroa.

Tässä poimintojamme:

120 gigaiset SSD-levyt240 gigaiset SSD-levyt480 gigaiset SSD-levyt960 gigaiset SSD-levytPoimintoja yli 1,5 teratavun SSD-levyistäPostikuluttomat hinnat, jotka jutussa mainitaan, ovat olleet oikein artikkelin kirjoitushetkellä, joten emme takaa hintojen pitävyyttä tai jälleenmyyjien varastosaldoja - kannattaa siis kiirehtiä!Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

1 kommentti

satanus
Mitä halpaa näissä nyt on?

Juuri taas ostin WD nand3 sata6 ssd 512gt 49€ ja M2 512Gt (OC+) samaan hintaan millä niitä on eräs norjalainen ketjuliike myynyt jo puolisen vuotta.

//Satanus

Kommentoi uutista