AfterDawn logo

Tässä Microsoftin uusien Surface-laitteiden Suomi-hinnat ja julkaisupäivät

Matti Robinson Matti Robinson

Microsoft esitteli eilen joukon odotettuja, ja vähemmän odotettuja, Surface-laitteita. Kerroimme näistä jo tarkasti tuoreeltaan eilettäin, mutta aivan kaikkea ei ollut silloin vielä tiedossa.

Nyt Microsoft on kuitenkin tiedottanut myös Suomen hinnoista, jonka perusteella ostopäätöksiä – tai tässä vaiheessa ennakko-ostopäätöksiä – voi alkaa pohtimaan.

Tuplasti edeltäjäänsä (ja vielä enemmän MacBook Airia) nopeampi, maltillisesti uudistunut Surface Pro 7 saa Suomessa hinnakseen alkaen 929 euroa. Jenkkihintoihin on melkoisesti eroa, sillä dollareissa hintaa on alkaen 749. Myynti alkaa Suomessa 22. lokakuuta.


Sama linja jatkuu myös ensimmäisessä ARM-suorittimella varustetussa Surface Pro -laitteessa, sillä Surface Pro X:n 999 dollarin alkaen-malli on Suomessa 1169 euron arvoinen. Pro X saapuu muita hieman myöhemmin,19. marrakuuta, markkinoille.

Myös Surface Laptop 3:n hintoihin on tullut parin sadan Suomi-lisä. 13-tuumainen Surface Laptop 3 alkaa 1199 eurosta ja 15-tuumainen Ryzen-malli 1399 eurosta. Molemmat mallit saapuvat myyntiin 22. lokakuuta. Hardware.fin arvostelun Surface Laptop 3 (15") voit lukea tästä.

Täysin langattomien Surface Earbuds -kuulokkeiden Suomi-hintaa ja saatavuutta ei vielä julkistettu. Luonnollisesti myöskään taittuvan ja kaksinäyttöisen Surface Duo -älypuhelimen tai Surface Neo -tabletin hinnoista ei vielä puhuttu, sillä ne saapuvat markkinoille vasta ensi vuoden lopulla.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT