Syyskuun diilit: SSD-levyjä halvalla - 120GB alle 20 euroa, 480GB 54 eurolla, teran levyt satasen pintaan, ..

Kirjoittaja Petteri Pyyny,

Syyskuun diilit: SSD-levyjä halvalla - 120GB alle 20 euroa, 480GB 54 eurolla, teran levyt satasen pintaan, ..
Jo perinteiseksi muodostunut SSD-levyjen hintakatsauksemme on taas paikallaan. Keräsimme parhaat "gigatavua per euro"-tarjoukset SSD-levyjen eri kokoluokista yhteen, poimien sekä halvimpia että mielenkiintoisimpia tarjouksia yhdeksi listaksi.

TÄMÄ ON VANHA, SYYSKUUN 2019 LISTA - UUSIMMAT SSD-TARJOUKSET LÖYDÄT TÄÄLTÄ

Mitään suuria muutoksia ei hinnoissa ole tapahtunut sitten elokuun jälkeen, vaan halvimmat gigatavuhinnat ovat edelleenkin samalla tasolla. Edullisinta SSD-levytilaa saa 960 gigatavun kokoluokasta, jossa yhden gigatavun hinnaksi muodostuu 10 senttiä (halvin 960 GB levy) ja kokonaishinnaltaan edullisimmassa kokoluokassa, 120 gigatavussa, halvimmat hinnat pyörivät nekin edelleen 17 sentissä (halvin 120 gigatavun SSD-levy).


Kussakin kokoluokassa halvimmat levyt ovat itse asiassa lähes täsmälleen samoissa hinnoissa kuin elokuussakin, nousua tai laskua on tyypillisesti alle euron verran. Hinnoissa, etenkään pienemmissä kokoluokissa, tuskin on enää joustovaraa suuremmin alaspäin - poislukien mahdolliset erikoistarjoukset. Kiinnostavinta onkin seurava suurempien kokoluokkien hintojen kehitystä, sekä sitä, korvaavatko 240 gigatavun SSD-levyt 120GB levyt halvimpina vaihtoehtoina jossain vaiheessa.

Erityisesti halvimpien SSD-levyjen hinnat ovat vieläkin niin matalalla, että kakkoskoneen tai vaikkapa vanhempien laskujenmaksukoneen päivittäminenkin on fiksua. Halvallakin SSD-levyllä saa HDD:hen verrattuna valtavasti lisäpotkua. Parin kympin sijoituksella voi nopeuttaa vaikkapa läppärin käynnistymistä hurjasti, joka on varmasti sijoituksen väärti.

Tässä poimintojamme:

120 gigaiset SSD-levyt240 gigaiset SSD-levyt480 gigaiset SSD-levyt960 gigaiset SSD-levytYli 1,5 teratavun levyjen hintapoimintoja

Hinnat jotka jutussa mainitaan, ovat olleet oikein artikkelin kirjoitushetkellä, joten emme takaa hintojen pitävyyttä tai jälleenmyyjien varastosaldoja - kannattaa siis kiirehtiä!

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Tarjoukset sähköpostiisi!

Tilaa Hardware.fi:n tarjousten uutiskirje ja saat tiedon uusista löytämistämme diileistä välittömästi sähköpostiisi:

Kommentoi uutista