Päivän diili: Acer Chromebook 13 QHD IPS -näytöllä 399 euroa - säästä 150 euroa

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen,

Päivän diili: Acer Chromebook 13 QHD IPS -näytöllä 399 euroa - säästä 150 euroa
Chromebook on näppärä vaihtoehto, jos tarvitset tietokonetta lähinnä kirjoittamiseen ja netin selaamiseen. Chromebookeilla tietenkin onnistuu useiden sovelluksien käyttö, joita voi ladata Google Play -sovelluskaupasta. Google parantelee ja lisää ominaisuuksia Chrome OS -käyttöjärjestelmään jatkuvasti. Chrome OS sai juuri päivityksen Chrome OS 76 -versioon. Jutun lopussa myös pari muuta tarjousta Acerin Chromebookeista.

Acer Chromebook 13 CB713 (NX.H0SED.006) hinta nyt 399 euroa. Tämä on Hintaopas hintavertailupalvelun mukaan alin hinta, jolla kyseistä Chromebookia on myyty. Viime aikoina Chromebook 13 on myyty noin 549 euron hinnalla.

Acer Chromebook 13 CB713 on edelleen hyvä ostos, sillä se tulee saamaan päivityksiä Googlelta kesäkuuhun 2024 asti.

IPS -näytöllä on kokoa 13.5" ja sen resoluutio on 2256 x 1504 eli QHD. Kuvasuhde on 3:2. Näyttö ei tue kosketusta, jota voidaan pitää miinuksena.


Suorituskyvystä vastaa Intel Pentium 4415U ja sen parina on 4 gigatavua keskusmuistia. Tallennustilaa on 64 gigatavua. Näppäimistö on taustavalaistu. Akun kestoksi luvataan 10 tuntia ja painoa Chromebookilla on 1.4 kg.

Liitännöistä löytyvät yksi USB-A 3.1 Gen 1 -portti ja kaksi USB-C 3.1 Gen 2 -porttia. Koneessa on myös kuulokeliitin sekä muistikorttipaikka.

Päivän diili


Acer Chromebook 13 CB713, 399 euroa.

Tarjous löytyy Gigantilta ja on voimassa su 25.8. asti. Saatavuus on hyvä.

Samalla hintaa saa myös Acer Chromebook Spin 15. Siitä löytyy 15.6" Full HD kääntyvä kosketusnäyttö ja 8 gigatavua keskusmuistia. Akun kestoksi luvataan 14 tuntia, mutta kokoa ja painoa löytyy hieman enemmän. Tämä Chromebook oli jo aikaisemmin päivän diilinä.

Tarjouksessa on myös Acer Chromebook Spin 13 CP713-1WN, jota saa nyt 549 eurolla. Tästä Chromebookista löytyy myös QHD -näyttö 3:2-kuvasuhteella, joka tukee kosketusta. Tallennustilaa on 128 gigatavua ja tehoista vastaa Core i3-8130U. Painoa tällä laitteella on 1.5 kg.

Lue myös:
Face Unlock tulossa Chromebookeihin.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista