Diili: SSD-levyjen hinnat naurettavan halpoja: 120GB 19 eurolla ja vihdoin myös 2 teratavun levyissä hinnat romahtivat

Kirjoittaja Petteri Pyyny, | Kommentteja (2)

Diili: SSD-levyjen hinnat naurettavan halpoja: 120GB 19 eurolla ja vihdoin myös 2 teratavun levyissä hinnat romahtivat
Tämä lista on heinäkuulta 2019 - tuoreimmat SSD-levyjen tarjouksemme löydät täältä!

Olemme nyt useamman kuukauden ajan seuranneet kuukaistasolla SSD-levyjen hintojen muutoksia ja poimineet parhaat "gigatavua per eurolla"-tarjoukset eri kokoluokista listaksi. Kesäkuun jälkeen hinnoissa on tapahtunut vain kosmeettisia muutoksia - pienimpien levyjen hintoihin on tullut pääsääntöisesti pari euroa lisää hintaa.

Mutta, mutta... Yli kahden teratavun, todella isojen levyjen joukosta löytyy yksi yllättäjä - Intelin 2 teratavun SSD, joka irtoaa nyt todella halvalla. Aiemmin 2 teratavun levyissä "hintaa per giga"-luokka on ollut selkeästi kalliimpi kuin pienemmissä levyissä. Mutta tarjous, 205 eurolla, tuo nyt 2 teratavunkin levyt tuttuun 10 senttiä/gigatavu -haarukkaan, jossa viime kuukaudet ollaan oltu SSD-levyjen osalta.


Ja tietysti pienimmät, 120 gigatavun levyt ovat edelleen todella halpoja. Jos ideana on päivittää vaikkapa vanha läppäri aivan uuteen nopeusluokkaan, saa 120 gigatavun SSD-levyä noin 20 eurolla, useilta eri valmistajilta. SSD-levyn ansiosta useamman vuodenkin vanhan "keittiökoneen" saa nopeutumaan työpöytäkäytössä aivan eri sfääreihin - ja yleensä 120 gigatavun tallennustilakin riittää varsin mainiosti (ja saattaapa se jopa kasvaakin, monet halvimmat läppärit myytiin vielä puoli vuosikymmentä sitten noin 80 gigatavun kovalevyillä).

Tässä poimintojamme:

120 gigaiset SSD-levyt240 gigaiset SSD-levyt480 gigaiset SSD-levyt960 gigaiset SSD-levytYli 1,5 teratavun levyjen hintapoimintoja
Hinnat jotka jutussa mainitaan, ovat olleet oikein artikkelin kirjoitushetkellä, joten emme takaa hintojen pitävyyttä tai jälleenmyyjien varastosaldoja - kannattaa siis kiirehtiä!


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Tarjoukset sähköpostiisi!

Tilaa Hardware.fi:n tarjousten uutiskirje ja saat tiedon uusista löytämistämme diileistä välittömästi sähköpostiisi:

2 kommenttia

MrManala
"vihdoin myös 2 teratavun levyissä hinnat romahtivat"

Ei nyt mene ihan klikkiotsikon sisältö yhteen tosielämän kanssa. Käytännössä kaikkien edullisen pään 2-terasten SSD-levyjen hinta on noussut viime kuusta ainakin hinta.fi-palvelun hintaseurannan perusteella. Ainoastaan Intel 660p:n hinta on laskenut viime kuusta ja sekin on "romahtanut" hurjat 4 euroa eli alle 2%.
Miikkaa
About kaikki levyt sitä parasta roskaluokkaa, joihin ei kannattaisi koskea edes pitkällä tikulla.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 1. elokuuta, 2019 @ 20:29

Kommentoi uutista