Päivän diili: Corsairin suosittu näppäimistö alennuksessa 40 euroa ja muita tarjouksia

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen, | Kommentteja (1)

Päivän diili: Corsairin suosittu näppäimistö alennuksessa 40 euroa ja muita tarjouksia
Mekaaninen näppäimistö tekee pelaamisesta sekä kirjoittamisesta miellyttävämpää. Parhaat näppäimistöt sisältävät myös makronäppäimiä ja painikkeita median hallintaan. Hiiri on myös tärkeä etenkin pelaamisen kohdalla. Tässä muutamia tarjouksia pelaajille.

Näppäimistöt


Corsair K95 RGB Platinum Cherry MX Brown -kytkimillä 129,90 euroa. MX Brown -kytkimet ovat yksi parhaista vaihtoehdoista varsinkin paljon kirjoittavalle henkilölle. Toki sopivat erinomaisesti myös pelaamiseen. K95 -näppäimistö on yksi suosituimmista Corsairin malleista ja nyt sitä saa alennettuun hintaan, kun normaalisti sitä myydään noin 169 eurolla. Kestävä rakenne, rannetuki, RGB-valaistus ja erilliset painikkeet median hallintaan takaavat miellyttävän kokemuksen.

Asus ROG Claymore Core Cherry MX Red -kytkimillä 99 euroa (norm. 179€). Tämä on tenkeyless-malli eli ei sisällä numeronäppäimistöä. Enemmän tilaa siis hiiren liikkumiselle pöydällä. Tietenkin valaistus löytyy, jota voi ROG Armory -ohjelmalla muokata.


Logitech G513 pelinäppäimistö 99 euroa (norm. 169€). Vaihtoehtoja on kaksi: Romer-G Tactical -kytkimillä tai Romer-G Linear -kytkimillä. G513 on tyylikäs näppäimistö ja mukana tulee pehmeä rannetuki. Tyylikkyyttä lisää tietenkin RGB-valaistus.

Razer Blackwidow 2019 Razer Green -kytkimillä 99 euroa (norm. 129€). Razer käyttää näppäimistöissä omia mekaanisia Razer Green -kytkimiä, joiden kestävyyden luvataan olevan jopa 80 miljoonaa painallusta. Chroma-valaistuksen lisäksi ei varsinaisesti sisällä sen erityisempiä ominaisuuksia, mutta loistava näppäimistö kuitenkin on kyseessä.

Hiiret


Asus ROG Pugio 39,90 euroa (norm. 59,90€). Sopii sekä oikea- että vasenkätiselle. Molemmilta sivuilta löytyvät painikkeet voidaan poistaa käytöstä ja korvata mukana tulevalla suojalla. Hiirestä tietenkin löytyy valaistus ja hallintaan käytetään ROG Armory -ohjelmaa.

Logitech G703 Lightspeed langaton pelihiiri 79 euroa. Laadukas langaton hiiri, joka on yhteensopiva Powerplay-latausjärjestelmän kanssa. Tarkka PMW3366 -sensori, 24 tunnin akkukesto valaistus päällä ja 107 gramman paino.

Katso myös nämä tarjoukset:


Logitech G635 pelikuulokkeet 99 euroa

SteelSeries Arctis 7 2019 Edition langattomat pelikuulokkeet 99 euroa

SteelSeries Rival 710 pelihiiri 49,95 euroa


HyperX QuadCast mikrofoni 99 euroa

Razer Kiyo webkamera 69,95 euroa

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

1 kommentti

LaDeXi
Mikähän Corsairin näppäimistö on alennuksessa 40 euroa kuten otsikossa lukee? Itse uutisessa puhutaan vain näppäimistöstä joka on 40 euron alennuksessa.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 1. kesäkuuta, 2019 @ 18:53

Kommentoi uutista