Päivän diili: Hullunhalvat SSD-levyt: 120 gigaa 15 euroa, 240 gigaa 29 euroa, ...

Kirjoittaja Petteri Pyyny,

Päivän diili: Hullunhalvat SSD-levyt: 120 gigaa 15 euroa, 240 gigaa 29 euroa, ...
Keräsimme päivän hintapoiminnaksi pitkästä aikaa SSD-levyjä eri hintahaarukoista, kun niiden hinnat ovat tipahtaneet viime aikoina erittäin houkuttelevalle tasolle. Jopa parin viime kuukauden aikana hinnat ovat laskeneet lähes kaikissa kokoluokissa, joten nyt on SSD-levyissä todellakin ostajan markkinat. Halvimmat SSD-levyt irtoavat jo reilusti alle kahdellakympillä ja koon kasvaessa gigatavua kohti tuleva hinta laskee vielä tästäkin alemmas.

Tämä on vanha lista huhtikuulta 2019, lue uusin hintakatsaus täältä:

SSD-levyjen hintakatsaus ja tarjoukset


Aivan nopeimpia huokeat SSD-levyt eivät ole, mutta hakkaavat nopeimmatkin kiintolevyt käytännössä aivan leikiten, joten vaikkapa hieman iäkkäämpään läppäriin saa uusia käyttövuosia jo pelkästään järjestelmälevyn SSD:ksi vaihtamalla.

Kannattaa vaikkapa tietokoneista juuri mitään tietämättömän tuttavankin vanhaan läppäriin harkita 15 euron SSD-levyä vaikka naapuriapuna..


Tässä poimintojamme:

120 gigaiset SSD-levyt240 gigaiset SSD-levyt480 gigaiset SSD-levyt960 gigaiset SSD-levyt
Siinäpä valikoimaaa pääsiäisen ostoslistalle. Hinnat jotka jutussa mainitaan, ovat olleet oikein artikkelin kirjoitushetkellä, joten emme takaa hintojen pitävyyttä tai jälleenmyyjien varastosaldoja - kannattaa siis kiirehtiä!

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

P.S. Arvomme kaikkien 27.12.2019 mennessä uutiskirjeen tilanneiden kesken Turtle Beachin kuulokkeet ja mm. Destiny -pelien oheistuotteita!

Kommentoi uutista