Päivän diili: Halvat SSD-levyt, 120 gigaa alkaen 20 euroa; 240 gigaa 28 euroa, ...

Kirjoittaja Petteri Pyyny,

Päivän diili: Halvat SSD-levyt, 120 gigaa alkaen 20 euroa; 240 gigaa 28 euroa, ...
Keräsimme päivän hintapoiminnaksi SSD-levyjä eri hintahaarukoista, kun niiden hinnat ovat tipahtaneet viime aikoina erittäin houkuttelevalle tasolle. Halvimmat SSD-levyt irtoavat jo parillakympillä ja koon kasvaessa gigatavua kohti tuleva hinta laskee vielä tästäkin alemmas.

Aivan nopeimpia huokeat SSD-levyt eivät ole, mutta hakkaavat nopeimmatkin kiintolevyt käytännössä aivan leikiten, joten vaikkapa hieman iäkkäämpään läppäriin saa uusia käyttövuosia jo pelkästään järjestelmälevyn SSD:ksi vaihtamalla.

Tässä poimintojamme:

120 gigaiset SSD-levyt


240 gigaiset SSD-levyt

480 gigaiset SSD-levyt

960 gigaiset SSD-levyt

Siinäpä valikoimaa, josta katsella edullista SSD-levyä. Hinnat jotka jutussa mainitaan, ovat olleet oikein artikkelin kirjoitushetkellä, joten emme takaa hintojen pitävyyttä tai jälleenmyyjien varastosaldoja - kannattaa siis kiirehtiä!

Tarjoukset sähköpostiisi!

Tilaa Hardware.fi:n tarjousten uutiskirje ja saat tiedon uusista löytämistämme diileistä välittömästi sähköpostiisi:

Kommentoi uutista