AfterDawn logo

Microsoft testaa jo nyt vuonna 2020 julkaistavaa Windows 10 -päivitystä

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Vaikka Windows 10:n tämän vuoden isot päivitykset ovat vasta edessä, on Microsoft siitä huolimatta aloittanut jo ensi vuonna julkaistavan käyttöjärjestelmäpäivityksen testaamisen. Kokeellista ohjelmistoa pääsevät testaamaan kaikki Windows Insider -ohjelmaan osallistuneet ja Skip Ahead -rinkiin osallistuvat käyttäjät.

Syy miksi Microsoft käyttää jo nyt beta-testaajien resursseja hyväksi vuoden 2020 ohjelmiston kehittämiseen on kuulemma se, että päivitys tarvitsee tavanomaista huolellisempaa testaamista. Valmisteilla olevan uudistuksen yksityiskohdista ei tietenkään vielä huudella julkisuuteen, mutta mitä ilmeisemmin kyse on hyvin perustavaa laatua olevista muutoksista.

Microsoft ei ole aloittanut vielä tämän vuoden jälkipuoliskolla julkaistavan päivityksen testaamista. Seuraava isompi päivitys Windows 10:lle julkaistanee huhtikuussa. Syksyllä julkaistavan päivityksen testaus alkanee pian tämän jälkeen. Keväällä julkaistava päivitys erottaa Cortanan Windowsin hausta ja sisältää uuden vaaleamman teeman.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT