Nyt irtoaa tulostin törkeän edullisesti!

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (1)

Nyt irtoaa tulostin törkeän edullisesti!
Oman kotitoimiston sydän on tietysti tietokone, mutta ainakin yrittäjillä ja miksei opiskelijoilla tai tavallisilla kuluttajillakin on myös tarvetta tulostimelle. Paperittomuuteen kun ei vielä aina ole mahdollista, vaikka kiitettävästi julkishallinto onkin siirtynyt digitaalisiin formaatteihin.

Tulostimeen ei kuitenkaan viitsisi investoida mitenkään kauhean paljon, kun käyttöä sille ei kuitenkaan ole paljoa ja tulevaisuudessa ehkä nykyistäkin vähemmän. Isoja seteleitä tulostimeen ei onneksi tarvitse sijoittaa, sillä parhaillaan Gigantti myy Epson Expression Home XP-255:tä mukavaan 29 euron hintaan. Muualla saman tulostimen hinta on jopa kaksinkertainen, joten tarjous on varsin houkutteleva.

Epson Expression Home XP-255:ssä on tulostimen lisäksi skanneri, joten dokumenttien muuntaminen sähköpostitettavaan muotoon onnistuu näppärästi. Suurta vahinkoa ei ainakaan pääse syntymään. Tosin tämän hintaluokan tulostimessa mustepatruunat ovat äkkiä kalliimpia kuin itse tulostin. Tulostimella saa pihalle niin mustavalkoisia kuin värillisiäkin dokumentteja. Wi-Fin ansiosta voit tulostella täysin langattomasti Epsonilla.


Tarjous on voimassa 3. helmikuuta asti.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

1 kommentti

koiramies
koiramies
Hieno tulostin. Musteet maksaa varmaan tuplasti enemmän kuin itse tulostin ja tulostimen laatu on vielä huonompi kuin hinta antaa olettaa. Ostin tuollaisen ja jouduin palauttamaan tulostimen kahteen kertaan kun tulostimessa oli bugi joka ei anna puhdistaa tai tarkentaa tulostuspäätä.

Jos haluaa säästää rahaa ja hermoja, niin kannattaa ostaa joku oikea tulostin.

Ainiin ja "vakiomusteet," jotka tulee tulostimen mukana jaksavat työntää pihalle alle 100 sivua jonka jälkeen pitääkin ostaa jo sellanen 50e mustepaketti. Ei muuten kannata ostaa niitä halvimpia mahdollisiakaan tulostimia sieltä finninkistä ellet halua sellasia musteita jotka on vanhentuneet tai vanhentuvat kuukauden sisällä. Tulostin ei meinaa hyväksy vanhentuneita musteita.


Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 5. helmikuuta, 2019 @ 9:08

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Pelien siirtäminen ulkoiselle kovalevylle? 1 Kannettavat tietokoneet
Hauskat kuvat 5 Vapaata keskustelua
Ukraina keskustelu - Venäjän hyökkäys Ukrainaan 97 Vapaata keskustelua
Biisiketju 5429 Vapaata keskustelua
Instagramin uudet ominaisuudet 14 Yleistä keskustelua kännyköistä
Valokuidun saatavuus eri puolilla Suomea 21 Laajakaistaliittymät
Pelejä ilmaiseksi 168 PC:n pelit
Ulefone Armor x7 pro 3 Android -keskustelu
Uutta pöytäkonetta ostamassa, hyvä käytetty tai mahd. uusi 40 Uutta tietokonetta ostamassa
Eka koneenkasaus lähestyy, miielipide setupista? 11 Uutta tietokonetta ostamassa
Näytä lisää viestejä