Päivän diili: 27 tuumainen kaareva pelinäyttö Samsungilta, 221 eurolla

Kirjoittaja Petteri Pyyny,

Päivän diili: 27 tuumainen kaareva pelinäyttö Samsungilta, 221 eurolla
Kaarevat näytöt ovat yleistyneet vauhdilla kotienkin työpöydillä, samoin entistä suuremmat näytöt. Mutta hintaa molemmista ominaisuuksista saa edelleen pistää tiskiin varsin reippaasti. Siksipä nostammekin päivän diilinä esiin silmiimme sattuneen tarjouksen, jossa Samsungin 27 tuumaista kaarevaa näyttöä saa 221 eurolla.

Kyseinen näyttö. Samsung C27JG50, on ollut myynnissä aiemmin noin 330 eurolla, joten tarjousta on nyt muhkeat 33 prosenttia. Näytön resoluutio on 2560x1440 (WQHD) ja näyttöteknologiana VA LED. Virkistystaajuus on 144Hz, kirkkaus 300cd/m2 ja vasteaika (GTG) 4ms.

Tarjous löytyy täältä:

Samsung C27JG50, 221 euroa

Kuten tavallista, emme tiedä lainkaan jälleenmyyjän varastosaldoa, joten kannattaa pitää kiirettä mikäli tarjous kiinnostaa.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista