Päivän diili: Tietokoneelle uutta potkua, 120 gigan SSD-levy vain 21 eurolla

Kirjoittaja Petteri Pyyny,

Päivän diili: Tietokoneelle uutta potkua, 120 gigan SSD-levy vain 21 eurolla
Vanehmmalle läppärille tai pöytäkoneelle saa kummasti lisää käyttövuosia, kun vaihtaa tietokoneen kovalevyn tilalle SSD-levyn. Jopa hitaimmatkin SSD-levyt päivittävät käytännössä kaikki kovalevyt nopeudellaan ja nopeuseron todellakin huomaa.

Usein vanhempaan koneeseen kovalevyn vaihtaminen SSD-levyyn nopeuttaa Windowsin käynnistymistä minuuttitolkulla ja tekee muutenkin tietokoneen käytöstä huomattavan paljon miellyttävämmän kokemuksen. Luonnollisestikaan 5 vuotta vanhasta markettiläppäristä ei pelikonetta saa tekemälläkään, mutta SSD-levyn ansiosta siitä saa tehtyä mukavan "surffilaudan", jolla kelpaa selailla nettiä ja käyttää muuhun kevyempään työpöytäkäyttöön.

Päivän diilinä huomasimme PNY:n 120 gigaisen SSD-levyn tarjouksessa, vain 21 eurolla. Levy on 2,5 tuumainen ja SATA 6GB/s -liitännällä varustettu eli sen saa kivuttomasti useimpiin vanhempiinkin koneisiin kiinni. YouTubesta löytyy yleensä opasvideo lähes jokaiselle kannettavalle siitä, miten kovalevyn tilalle vaihdetaan SSD-levy - yleensä ainoastaan ruuvimeisseli on vaadittava työkalu.


Tarjous löytyy täältä:

PNY CS900 Series SATA III, 120GB ssd-levy, 21 euroa

Kuten aina, emme tiedä jälleenmyyjän varastosaldoa eli sitä, montako tuotetta kaupasta löytyy - joten kannattaa kiirehtiä, jos omansa haluaa tarjoushinnalla.

Tarjoukset sähköpostiisi!

Tilaa Hardware.fi:n tarjousten uutiskirje ja saat tiedon uusista löytämistämme diileistä välittömästi sähköpostiisi:

Kommentoi uutista