Nvidia nauraa AMD:lle – Uuden ohjaimen suorituskyky on surkea

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (2)

Nvidia nauraa AMD:lle – Uuden ohjaimen suorituskyky on surkea
Nvidian toimitusjohtaja Jensen Huang ei ole erityisen vaikuttunut AMD:n tuoreesta Radeon VII -julkistuksesta. Huang tylyttää AMD:ta toteamalla yhtiön uuden näytönohjaimen suorituskyvyn olevan lähinnä surkealla tasolla.

Radeon VII on suunniteltu haastamaan Nvidian viime syksynä esittelemä GeForce RTX 2080. Huangin mielestä AMD ei tule onnistumaan tässä, vaan RTX 2080 tulee murskaamaan täysin Radeon VII:n. AMD:n toimitusjohtaja Lisa Su ei lähde sanasotaan Huangin kanssa, vaan hänestä Nvidian toimitusjohtaja on vetäissyt nopeita johtopäätöksiä sellaisesta tuotteesta, jota hän ei ole vielä edes nähnyt kunnolla.

Su ei näe myöskään erityistä syytä kiirehtiä säteenjäljitysteknologian kanssa. AMD satsaa teknologiaan, mutta ekosysteemi kokonaisuudessaan on vielä sen verran alkutekijöissä, että hän ei usko kaupalliseen menestykseen vielä. AMD:sta poiketen Nvidia yrittää kaupallistaa säteenjäljitystä uusilla RTX-ohjaimilla.

2 kommenttia

Luurijuoppo
Kahtellaan... kun saavat raudan ulos...
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 11. tammikuu, 2019 @ 15:24
H4X0R-X
Huangi on vain käärmeessään siitä, että yllätettiin housut nilkoissa, kun AMD:llä on sittenkin esittää jotain uutta markkinoille.

Sellaista tapahtuu, kun laittaa omille korteilleen niin alaleuattomat hinnat, että Vegatkin alkavat näyttää hyvältä vastineelta rahalle.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 14. tammikuu, 2019 @ 8:48

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille