AfterDawn logo

Apple paljasti WWDC-aikataulun, tulossa uusi Mac Pro?

AfterDawn AfterDawn

Apple vuodessa on perinteisesti kaksi tärkeää julkistustilaisuutta. Näistä kenties suuremman huomion saa syksyn iPhone-tilaisuus, mutta kesän WWDC-konferenssi on yhtiölle kenties vielä tärkeämpi.

World Wide Developer Conference tuo nimensä mukaisesti yhteen maailman Apple-kehittäjät ja siten se antaa suuntaa Applen tuotteille, olipa kyse mobiilialusta iOS:stä, palveluista, kuten Apple Musicista, tai erityisesti sen sovelluskaupasta App Storesta.

Apple on tänään kertonut, että se järjestää WWDC:n tutusti heinäkuun alussa, mutta tällä kertaa paikkana ei ole tuttu Moscone West San Franciscossa vaan San Josessa sijaitseva McEnery Convention Center. Konferenssi käynnistyy 5. päivä heinäkuuta tietysti Tim Cookin keynote-puheella, mutta on vaikea sanoa tullaanko tilaisuudessa esittelemään mitään uusia tuotteita.

Vuosittain Apple on esitellyt WWDC:ssä uudet iOS- ja macOS-versiot, mutta edellisestä laitejulkaisusta on jo muutama vuosi aikaa. Kenties nyt julkaisuvuorossa on 2013 WWDC:ssä esiltellyn Mac Pro:n uusi versio, jota on odotettu erityisesti raskasta prosessointityötä tekevien piirissä kuin kuuta nousevaa.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT