AfterDawn logo

Ubisoftin synttärikampanja jatkuu, nyt ilmaiseksi Assassin's Creed 3

AfterDawn AfterDawn
1 kommentti

Ubisoft viettää 30. juhlavuottaan ja on juhlistanut sitä ilmaispelien avulla. Kaikkiaan seitsemän peliä on lisätty tarjolle ilmaisina latauksina yhtiön omasta Uplay-alustasta vuoden saatossa.

Vielä pari päivää sitten ilmaisena pelinä oli Far Cry 3: Blood Dragon, jonka jälkeen eilen uutena pelinä lisättiin Assassin's Creed 3. Palvelimia suosionsa takia kaataneen Assassin's Creed 3:n voi ladata tammikuun 4. päivään asti ilmaiseksi, mutta tulossa on myös muita aiemmin vuodesta ilmaiseksi tarjottuja pelejä.

Kuukausittaisten ilmaispelien lisäksi Ubisoft on esitellyt joulusesongin ilmaistarjoukset. Ensi viikolla joulusensonkitarjouksia jatkaa yhden päivän verran Prince of Persia, Rayman Legends, Splinter Cell ja The Crew. Muistutamme tietysti vielä, kun tarjoukset saapuvat voimaan, jotta et päästä niitä ohitsesi toistamiseen.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

1 KOMMENTTI

OneMember1/1

Ubi näköjään yhdistellyt juhlavuotislahjojaan...

Assassin's Creed 3 on Ubin 30-vuotislahja (seitsemäs ilmaispeli, jotka vaihtuvat kuukauden välein). Näitä ovat olleet:
Kesäkuussa - Prince of Persia: The Sands of Time
Heinäkuussa - Tom Clancy's Splinter Cell
Elokuussa - Rayman® Origins
Syyskuussa - The Crew
Lokakuussa - Beyond Good and Evil
Marraskuussa - Far Cry® 3: Blood Dragon
Joulukuussa - Assassin's Creed III

Nyt menossa olevalla "Ubisoft’s 30 days of giveaway" listalla 7.12.2016 on myös tuo Assassin's Creed III, eli se on listattu kumpaankin jakeluun... ne ei kai halunnut antaa liikaa ilmaista tavaraa...

Aikaisemmin tällepäivälle oli ilmoitettu nopeille ilmainen peli:
Day 16 (09/12) : 300 games Giveaway: 300 copies of 3 of the latest Ubisoft titles (1 game per person, first come first serve)
mutta en tiedä ketään jotka tuon olisi saanut ja meille muille tuo skipattiin, eli tänään saatin aiemmin huomiselle merkattu lahja:
Day 17 (10/12) : Watch_Dogs 2 Wallpaper

Ubisoft’s 30 days of giveaways ja aikaisemmin vuodetut tiedot mitä on kunkin luukun takana.
Ubi30

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT