AfterDawn logo

El Risitas sen tietää: Tämä on uusien MacBookien johtoajatus

AfterDawn AfterDawn
1 kommentti

Apple on tämän syksyn aikana yrittänyt profiloitua poikkeuksellisen rohkeaksi yritykseksi. Ensin se poisti 3,5 mm:n liitännän iPhonesta ja sitten se julkaisi lähes pelkästään USB-C-liittimillä varustetun MacBook Pron.

Tuskin kukaan vastustaa USB-C:tä sinänsä – onhan se liittimenä paljon käytännöllisempi kuin vanhat USB-portit. Lisäksi USB-C soveltuu tiedonsiirtoon, näyttöportiksi ja latausportiksi. Yhdellä portilla voidaan siis kaikki muut vanhat liitinpaikat. Koska USB-C on kohtalaisen uusi asia tietotekniikassa, ei se ole ehtinyt vielä yleistymään kovinkaan laajasti.

Siirtymävaihe aiheuttaa kuluttajissa luonnollisesti ärtymystä, kun vanhoja laitteita varten pitää ostaa läjä adaptereita. Tilanteesta voidaan myös repiä hieman huumoria, kuten alla olevalla videossa on tehty. Videolla huomautetaan, että edes uusimman iPhonen mukana tulevaa USB-johtoa ei voi kytkeä kiinni uusiin MacBook Pro -tietokoneisiin.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

1 KOMMENTTI

hannibal_pjv1/1

Tätä sen uneni tiesi....

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT