AfterDawn logo

Acer esitteli 21-tuumaista peliläppäriä kaarevalla laajakuvanäytöllä

Panu Roivas Panu Roivas

Acer on esitellyt Berliinin IFA-messuilla tulevan Predator 21 X -pelikannettavan, joka mahduttaa samaan pakettiin muun muassa 21-tuumaisen laajakuvanäytön.

Acer Predator 21 X lienee ehkä toistaiseksi kookkain julkistettu pelikannettava, ja siitä löytyykin poikkeuksellinen 21-tuumainen kaareva 2560x1080-resoluution laajakuvanäyttö IPS-paneelilla.

Suuren koon ansiosta mukaan on saatu mahdutettua myös täysikokoinen mekaaninen näppäimistö normaalin ohuen chiclet-näppäimistön sijaan, ja numpadin saa käännettyä kosketusalustaksi. Myös kaiuttimia löytyy 4.2-järjestelmän muodossa, ja mukaan on lisätty myös joissain peleissä käytetty Tobii eye-tracking silmäohjausta varten.

8 kiloa painavaan työpöytäkorvikkeeseen on mahdutettu kaksi Nvidian GTX 1080 -näytönohjainta, jotka ovat tämän näytönohjainsukupolven myötä täysin työpöytäversioidensa veroisia. Jäähdytyksestä vastaa peräti viisi erillistä tuuletinta jäähdytysripoineen.


Acerin kannettava jäänee todennäköisesti enemmän PR-materiaaliksi, eikä sille ole vielä annettu tarkempia julkaisutietoja. The Verge kävi paikan päällä IFA-messuilla tarkastamassa läppäriä, mutta Acerilla oli toistaiseksi esittää vain toimimaton malliversio. Myyntiversioon tulee myös Intelin Kaby Lake -suoritin, joten saatavuus jäänee ensi vuoden puolelle.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT