AfterDawn logo

Microsoft: Surface Pro 3:n akkuongelmaan on luvassa korjaus

Sami Koivunen Sami Koivunen
2 kommenttia

Kaksi vuotta sitten julkaistu Surface Pro 3 on kärsinyt ongelmasta, joka kuluttaa akkua nopeasti.

PhoneArenan mukaan Microsoft on kommentoinut yhtiön sivuilta löytyvällä foorumilla, että ongelmaan on luvassa korjaus. Annetun lausunnon mukaan akkuongelma ei johdu rautaviasta, vaan sen voi korjata softapäivityksellä.

Pahimmillaan Surface Pro 3:n on raportoitu kestävän alle puoli tuntia käyttöä täydellä latauksella.

Tällä hetkellä korjaus on testausvaiheessa ja julkaisu on luvassa lähiaikoina. Jotkin käyttäjät ehtivät jo vaihtaa Surfacensa uuteen, kun ongelmaa luultiin komponenteista johtuvaksi. Nyt Microsoft kehottaa käyttäjiä odottamaan päivityksen saapumista ennen kuin vaihtavat konetta uuteen.

2 KOMMENTTIA

guy_fawkes1/2

Entä webbikameraongelma? Entä uusien printtereiden toimimattomuus ongelma? Entä Windowsin vakoiluongelma? Kaikki ostoksesikin verkosta korttitietoineen lähetetään eteenpäin "käyttäjäkokemuksen parantamiseksi" ja näin päin pois. Kuka uskoo että asetusvalikossa klikkailu tekee oikeasti mitään?

Onneksi on alkanut vahva siirtymä pois Microsoftin tuotteista. Ihmiset alkavat huomaamaan mihin on menty. Nykyään ei ole mitään painavaa pakkoa miksi pysyä Microsoftin tyrannimaisessa ikeessä. Vaihtoehdot ovat samalla viivalla.

heidiwenger2/2

Onneksi nykyään jopa näihin Microsoftin Surface Pro tuotteisiin saa myös asennettua turvallisen Ubuntu Linux tai Linux Mint käyttiksen.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT