AfterDawn logo

Blizzard valmistautuu WoW-päivitykseen hiljentämällä häirikköjä

AfterDawn AfterDawn

Blizzard on viime aikoina loistanut lehdistössä pääasiassa uuden Overwatch-pelinsä ansiosta, mutta yhtiö puuhaa paljon muutakin. Unohtaa ei kannata erityisesti sitä faktaa, että yli 10 vuotta sitten julkaistu World of Warcraft elää ja voi hyvin edelleen.

World of Warcraftillä on miljoonia kuukausitilaajia, joiden määrä on varmasti pomppaamassa jälleen pian melkoisesti. Kyse on tietysti pelin kuudennesta lisäosasta, joka kantaa nimeä Legion.

Lisäosaan ja sitä seuraavaan suureen pelaajien massaan yhtiö valmistautuu monella tavoin ja yksi niistä on taistelu häiriköitä vastaan. Yhtiö kertookin virallisessa WoW-blogissa, että Legioniä ennakoiva päivitys tuo mukanaan hiljaisuusrangaistuksen (Silence Penalty), joka asetetaan pelaajille, jotka on raportoitu jatkuvasti häiriköinnistä.

Hiljaisuus rajoittaa pelaajan kykyä kommunikoida kanavilla ja vieraille pelaajille. Ensimmäisellä kerralla rangaistus on 24 tuntia, mutta kaksinkertaistuu joka kerta uudesta rikkeestä. Tarkemmat säännöt voi lukea alla olevasta kuvasta tai blogikirjoituksesta.


World of Warcraft: Legion julkaistaan elokuun 30. päivä.


AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT