Microsoftin toimitiloista paljastui vinkki tulevista Surface-laitteista

Kirjoittaja Matti Robinson, | Kommentteja (2)

Microsoftin toimitiloista paljastui vinkki tulevista Surface-laitteista
Microsoftin mobiililaitteiden suosio on ollut hyvin kaksijakoista erityisesti viimeisen vuoden aikana. Älypuhelimet ovat kadonneet markkinoilta miltei täysin, mutta Surface-tableteissa/-tietokoneissa on ollut nähtävissä valoa tunnelin päässä.

Niinpä Microsoftilta onkin odotettu Lumia-laitteiden kuoppausta ja kenties Surface-brändin alle sijoitettu älypuhelinta. Siitä ei tosin ole mitään vahvoja todisteita vielä, mutta muuta uutta tietoa on paljastunut Surface-laitteista.

Intialaisen sovelluskehittäjä Shubhan Chemburkarin Twitter-paljastus Microsoftin kampukselta Redmondista näyttää vahvistavan, että Microsoft valmistelee tänä vuonna vielä yhtä Surface-julkaisua.

Läppärimäisellä luonnoskuvalla, vuosimerkinnällä ja "Coming Soon"-tekstillä varustetut plakaatit jatkavat jo julkistettujen Surface-laitteiden listaa niin kutsutun Building 88:n käytävillä. Tämän mukaan suunnitteilla on yhden 2016 julkaistavan laitteen lisäksi kolme laitetta ensi vuodelle. Joukossa ei ole luonnosta puhelimesta, mutta niin tärkeitä yksityiskohtia tuskin paljastettaisiin edes kampuksen käytävillä.Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

2 kommenttia

guy_fawkes
guy_fawkes
Toisaaltakin paljastui jälleen vinkki edelleen Windowsiin ja Microsoft Corporationiin luottaville:

"Tuoreimmasta Windowsin esiversiosta on löytynyt pieni mystinen yksityiskohta, joka ZDNetin mukaan vaikuttaisi vihjaavan Windows 10:n mahdollisista tulevista kuukausimaksuista.

ZDNet havaitsi, että Windowsin System32-kansiossa on tiedosto nimeltä UpgradeSubscription. Tiedoston asetusvalikon mukaan sen tarkempi kuvaus on ”Windows Upgrade to Subscription Tool”."

Pian on todellakin aika kaivaa kuvetta ja kuukausittain, jos aikoo jatkaa Windows-junassa.

Microsoft (luonnollisesti) kiistää tämänkin uutisen väitteet.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 5. heinäkuuta, 2016 @ 16:36
hannibal_pjv
hannibal_pjv
Tottakai kuukausimaksullinen Ossi on tulossa. Sitä ei kai epäile kukaan. Se, että onko se ainoa vaihtoehto, onkin sitten se mielenkiintoinen kysymys.
Nythän jo Office 365 mikkkisoftalta. Photo shop jne ovat kuukaisimaksullisia. Pikkuhiljaa varmaan kaikki pelitkin siirtyvät kuukausimaksullisiksi wanhojen online pelien tapaan... Noh tuskin nyt sittenkään.
Kilpailutilanne vaikuttaa. Professionaalisia kuvankäsittelyohjelmaan on yksi. Photoshop, joten kuukausimaksu on helppo rahastuskeino. Karsittuja kuvankäsittelyohjelmaan on pilvin pimein, joten on kertamaksullista, ilmaista, mainosrahoitteista jne. Sama peleissä ja sama saattaa olla käyttöjärjestelmissä.
Jos MS on niin vahva, että tietää kaikkien siirtyvän kuukausimaksullinen versioon, niin tottakai se siirtyy siihen. Nyt vain kuitenkin on se tilanne, että os puolella on ainakin heikkoa kilpailua, joten kuukausimaksullinen sattaa olla itsemurha firmalle.
Voisi kuvitella Etta firmoille ja joillekin halukkaille asiakkaille tarjotaan kuukaisimaksullista versiota ja muille kertamaksullista. Siihen kuukausimaksullinen sitten jotain perkkejä.
Linux yhteisö ja Apple taputtaisivat karvaisia käsiään jos Mikkisofta laittaisi ossinsa vain kuukausimaksulla jakeluun.

Jos minä olisin mikkkisoftalla pistäisin perusversion softasta vaikka ilmaiseksi, mutta hinnoittelisivat vaikkapa dx12 ja muut peliominaisuudet kuukausimaksulle. Koska winkka on ainut pelialusta tällähetkellä. Käytännössä monopoli sillä saralla. Onneksi vulkan taitaa muuttaa tilannetta siten, ettei edes edellä mainittu kannattaisi :-)
Kilpailu on hyvästä!

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Philips TV:n äänentoisto HDMI-kaapelilla vahvistimeen 6 Kotiteatterin äänentoisto
Samsungin kuvaongelma 3 Android -keskustelu
google tili kaapattu 106 Windows -ongelmat
Biisiketju 5296 Vapaata keskustelua
Uutta näyttöä 27" n:300e 1 Tietokoneen näytöt
RTX 3060 12gb 2 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Nettiyhteyden jakaminen pöytäkoneeseen 11 Android -keskustelu
katoavat ketjut 71 Palautetta ylläpidolle
Windows 10 - Keskustelu 1234 Windows -ongelmat
Windows 11 - Keskustelu 217 Windows -ongelmat
Näytä lisää viestejä