AfterDawn logo

Blizzardin uusi peli keräsi miljoonia avoimeen testiin

Matti Robinson Matti Robinson

Jos maailmassa on yksi pelitalo, joka takoo hittejä toinen toisen perään, niin se on tietysti Blizzard. Kyseessä ei ole pelikehittäjä, joka suoltaa pelejä jatkuvalla syötöllä, mutta sen sijaan harvat ja valitut pelit tuottavat joka iteraatiossa isoja kasoja rahaa.

Blizzard on tuomassa markkinoille uutta peliä, joka ei perustu yhtiön kolmeen päämaailmaan (Warcraft, Starcraft, Diablo). Uusi peli on nimeltään Overwatch ja kyseesssä on ensimmäinen kerta, kun Blizzard astuu FPS-ammnuskelupelien markkinoille.

Team Fortress -tyylinen Overwatch oli maanantaihin asti avoimessa beetatestissä, joka sujui lukujen valossa melko maireasti. Pelin PC, PS4 ja Xbox One -versiot keräsivät yhteensä liki 10 miljoonaa testaajaa, jotka pelasivat kymmeniä miljoonia matseja ja yli 80 miljoonaa tuntia.

Overwatch yhdistää mm. Team Fortress 2 -pelistä tuttua tiimipeliä FPS-ympäristössä sekä MOBA-tyyliset sankarihahmot. Sankareita on tarjolla tällä hetkellä 21 erilaista, joilla jokaisella on tietysti omat erikoisominaisuudet.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT