Delliltä jättimäinen 43 tuuman näyttö

Kirjoittaja Panu Roivas,

Delliltä jättimäinen 43 tuuman näyttö
Dell on lisännyt verkkosivuilleen uuden Professional-sarjan näytön, jolta löytyy kokoa hulppeat 43 tuumaa.

"Multi-Client"-näytöksi tituleerattu Dell P4317Q liittyy Philipsin BDM435UC-näytön seuraan markkinoiden kookkaimpana työpöytänäyttönä, mutta ilmeisesti sen käyttämä paneeli ei kuitenkaan ole identtinen. Dellin paneeli on LG:n valmistama 42,51" malli, kun taas Philipsin brändäämä näyttö käyttää TP Visionin valmistamaa paneelia.Näytön PPI on 104, mikä on hieman matalampi kuin esimekiksi 27-tuumaisen 2560x1440-resoluution näytön 109 PPI. Dell markkinoi näyttöä ammattilaisille, jotka tarvitsevat samalle näytölle useamman signaalin, ja 43-tuumaiseen 4K-paneeliin mahtuukin helposti neljä noin 20-tuumaista kuvaa. Liitäntöinä eri kuvasignaaleille toimii DP 1.2, mDP 1.2, 2x HDMI 1.4 (MHL) sekä VGA. Mukana on myös neljän portin USB 3.0 -hubi, audioliitännät sekä RS232-portti. Sisäänrakennettuna on myös 8W stereokaiuttimet


Dell on asettanut hinnaksi sivuillaan $1350, mutta yleensä Dellin jälleenmyyntihinnat päätyvät alemmaksi. Philipsin vastaavan kokoista paneelia löytyy jo Suomesta alle 800 euron hintalapulla. P4317Q:n tarkemmasta julkaisuaikataulusta ei ole vielä tietoa.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Voiko häirikköviestejä estää? 10 Android -keskustelu
Biisiketju 4481 Vapaata keskustelua
Pelejä ilmaiseksi 36 PC:n pelit
Videoketju 348 Vapaata keskustelua
Uusi läppäri opiskelijalle 3 Uutta kannettavaa ostamassa
Uusi poweri 2 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Elokuvia 24 Vapaata keskustelua
Android 10, OP mobiili ja koko näytön tila? 4 Android -keskustelu
USB adapteri kovalevyyn 7 Kannettavat tietokoneet
Hp kannettava Win 10 Videoeditori ei toimi 15 Kannettavat tietokoneet
Näytä lisää viestejä