Samsung julkisti kaikessa hiljaisuudessa uuden tabletin

Kirjoittaja Matti Vähäkainu,

Samsung julkisti kaikessa hiljaisuudessa uuden tabletin
Galaxy S7 ja sen edge-sisarmalli ovat olleet koko teknologiamaailman keskipisteenä viimeiset pari viikkoa. Nyt sen kummemmin meluamatta ja huomiota kenties itseltä varastamatta Samsung on esitellyt uuden Galaxy-tabletin.

Samsungin uusin laite kantaa nimeä Galaxy Tab A 7.0 (2016). Kyseessä on siis Galaxy Tab A:n uusi malli, jonka erottaa paitsi sen seitsentuumaisesta näytöstä (ja siitä viittavasta lisänimestä), niin myös vuosimallin ilmestymisestä nimen perään.

Ei ole kovinkaan erikoista, että Samsung ei ole pitänyt kovasti melua laitteesta, sillä se on kokonaisuudessaan melko mitäänsanomaton pikkutabletti. Seitsemän tuuman ja 1280x800-resoluution kosketusnäytön kaverina on neliytiminen suoritin ja puolitoista gigatavua RAM-muistia. Vaatimattoman kahdeksan gigatavun tallennustilan saa kasvatettua microSD-muistikortilla ja kamerat laitteessa ovat viisi ja kaksi megapikselisiä.

Laitteesta löytyy kaupan hyllylyä ostettaessa Android 5.1 Lollipop ja akkukestosta huolehtii 4000 milliampeeritunnin akku. Tab A 7.0:lla on painoa vain 283 grammaa ja paksuutta 8,7 millimetriä.


Seitsentuumaista Tab A:ta ei löydy vielä Samsung Suomen sivustolta, mutta saksalaismyyjän mukaan laitteella on hintaa 169 euroa. Laite löytyy jo Samsungin saksankieliseltä sivustolta, mutta virallista tietoa hinnasta tai saatavuudesta ei vielä ole.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Hyvät tarjoukset-ketju 1136 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Moto G9 Play ja Android 11 3 Android -keskustelu
Biisiketju 4934 Vapaata keskustelua
YLE Areena ongelma 81 Televisiot
Deskjet 500 ajuri win 7 11 avast! - Tuki ja keskustelu
Windows 11 - Keskustelu 86 Windows -ongelmat
R5 2600 GTX 1060 6GB 1 Myydään
i5 9600K | Gigabyte Z390 UD | 32GB DDR4-2666 | 970 EVO Plus SSD 1T Äänekoski 2 Myydään
Videoketju 396 Vapaata keskustelua
defender 2 Yleistä keskustelua P2P-ohjelmista
Näytä lisää viestejä