AfterDawn logo

Steam tarjoaa alennuksia puolikkaista bundle-paketeista

Matti Robinson Matti Robinson

Steamin flash sale -tyyppiset alennusmyynnit ovat herkkua pelaajille. Valitettavasti pelien ostajat joutuvat joskus tyytymään hyvän tarjouksen edessä pelipakettiin, jonka sisällöstä omistaa jo osan. Nyt Valve on kuitenkin varmistanut, että bundlet ovat entistä halvempia paketin pelejä jo omistaville.

Koska kukaan ei tietysti halua maksaa kahta kertaa pelistä, niin Steam ratkaisee bundle-pakettien ostajien ongelmia alennuksella. Kehittäjille jaettujen tietojen mukaan Steam oppii tarkistamaan automaattisesti mitkä kyseisen paketin peleistä löytyvät jo kirjastosta ja vähentää hinnasta tarvittavan määrän.

Engadgetin mukaan kaikki paketit eivät kuitenkaan ota heti julkaisun yhteydessä huomioon alennuksia, vaan ominaisuus lisätään pelipaketteihin pikkuhiljaa. Tarkempaa tietoa ominaisuuden lisäämisestä ei toistaiseksi vielä ole, mutta jonkinlaista virallista tiedotetta voidaan odotella lähitulevaisuudessa.


Jo nyt ominaisuus on toiminnassa ainakin Headup Games Complete -paketille, joka on melko reilussa alennuksessa. Siitä voi myös tarkastaa millaisia lisäalennuksia omasta kirjastosta jo löytyvät pelit mahdollisesti antavat.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT