AfterDawn logo

Asukselta ZenPad M -tabletit yrityskäyttöön

Matti Robinson Matti Robinson

Asus on esitellyt uutta ZenPad M -tablettimallistoa. joka on suunnattu erityisesti bisnesmarkkinoille. Uuden laitteen tärkeimmäksi ominaisuudeksi luokitellaan sen ADAM-ohjelmisto (ASUS Device Admin for Mobile).

ZenPad M on ADAM-ohjelmistoa lukuunottamatta suhteellisen tyypillinen Android-tabletti, joka saapuu kahtena kokoversiona. Toistaiseksi laitteen tekniikasta tiedetään ainoastaan, että suorittimet ovat Intelin valmistamia, laite tukee WiFi- ja LTE-yhteyksiä ja näyttöjen koot ovat seitsemän ja kymmenen tuumaa, mutta lisätietoja on luvassa kuluvan viikon aikana MWC-messuilla.

Ennen Barcelonassa järjestettäviä messuja Asus on kuitenkin paljastanut, että ADAM-ohjelmisto mahdollistaa laitteiden ohjelmistojen ja tietoturvan keskittämisen tietohallinnolle. Kyseessä on siis mm. Samsungin Knoxin tapainen ohjelmisto, joka on suunnattu erityisesti yrityksille ja yrityskäyttäjille.

ADAMin ominaisuuksiin kuuluu mm. ohjelmistojen etäasennus, laitteen etälukitus sekä laitteen muistin tyhjentäminen etäyhteydellä. Lisätietoja löytyy oheiselta videolta.


TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT