AfterDawn logo

Suomalaispeli Quantum Break saapuu PC:lle, Xbox One -version kaupan päälle

Matti Robinson Matti Robinson

Tämän vuoden kenties odotetuin Xbox One -suomalaispeli saapuu myös PC:lle, paljastaa kehittäjä Remedy. Remedyn Quantum Break saapuu huhtikuun alkupuolella Xbox Onelle ja nyt sama julkaisupäivämäärä on vahvistettu myös PC:lle.

5. huhtikuuta myyntiin saapuva peli on lisäksi mahdollista ostaa ennakkoon Xbox One -pelin hinnalla molemmille laitteille. Tällöin tilaus tulee tehdä ennen pelin julkaisua eli 4. huhtikuuta mennessä. Ennakkotilaajille annetaan kaupan päälle myös Alan Wake's American Nightmare ja kaikki Quantum Breakin Xbox One -pelin ostaneet – myös julkaisupäivän jälkeen – saavat Alan Wake -pelin kahdella DLC-paketilla.

Melkoiset tarjoukset Remedyltä! Ennakkotilattaessa paketti kattaa siis Quantum Breakin Xbox Onelle ja Windows 10:lle, Alan Waken ja kaksi DLC-lisäosaa sekä Alan Wake's American Nightmare -pelin. Tästä luulisi riittävän pelattavaa hetkeksi.

Quantum Breakistä julkaistiin myös minimivaatimukset PC:lle. Pelikoneesta tulee löytyä mm. Windows 10, 8 gigatavua RAM-muistia ja Intel Core i5-4460 -tasoinen suoritin. Tarkemmat vaatimukset ja suositukset alla.


Pelistä julkaistiin myös uusi traileri, joka löytyy alta.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT