AfterDawn logo

Microsoft pahoittelee uusien Surface-laitteiden ongelmia

Matti Robinson Matti Robinson

Microsoft julkaisi eilen virallisen anteeksipyynnön uusien Surface-laitteiden viimeaikaisista ongelmista. Yhtiön viesti Microsoft Communities -verkkosivulla pahoitteli "vähemmän täydellisestä" käyttökokemuksesta.

Surface-tiimin Josh_F:n kirjoittama viesti "A Note to Our Customers" eli "Viesti asiakkaillemme" käsitteli erityisesti Surface Bookin ja Surface Pro 4:n ostaneiden kärsimystä muutaman ikävän ohjelmistobugin kanssa. Yhtiö tekee työtä käskettyä bugikorjausten eteen ja on jo julkaissut useita ohjelmistopäivityksiä.

Microsoft korjasi jo aiemmin ongelman, joka aiheutti näytön vilkkumista ja nyt käsittelyssä on erityisesti ongelma laitteiden unitilan kanssa. Laitteet eivät mene tarpeeksi syvään unitilaan ja kuluttavat akkua silloinkin, kun niiden pitäisi olla suljettuna. Ensi vuoden alkuun luvatun korjauksen pitäisi korjata tilanne.


Mikäli käytössäsi on Surface-laite, joka kärsii kyseisestä ongelmasta, niin siihen on myös väliaikainen ratkaisu. Unitila (Sleep) tulee vaihtaa asetuksista Lepotilaan (Hibernate). Windows Central kertoo väliaikaisesta ratkaisusta tarkemmin artikkelissaan

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT