AfterDawn logo

Tältä näyttää Samsungin massiivisen suuri View-tabletti

Matti Robinson Matti Robinson

Samsung on tuomassa markkinoille massiivista tabletti, jonka nimeksi kerrotaan Galaxy View. Tulevan laitteen kuva on löytänyt tiensä jo verkkoon ja tietysti luottovuotaja Evan Blassin käsiin.

Jos luulit, että 12,9-tuumainen iPad Pro on valtava, niin tämä tabletti räjäyttää tajuntasi. Samsungin Galaxy View on varustettu lähinnä pöytätietokoneiden kokoluokkaan soveltuvalla 18,4 tuuman kosketusnäytöllä.

Kuvissa Galaxy View on kiinnitetty jalustaan, joka varmasti kyseiselle laitteelle on tarpeellinen lisävaruste. Laitteen promokuvissakin laite on asetettu esimerkiksi keittiöön, joten korealaisyhtiökin tajuaa laitteen mobiiliuden rajoitteet.

Adorama-verkkokaupan vuotaneiden tietojen mukaan laitteen edullisimman 32 gigatavun mallin hinta olisi 600 dollarin pinnassa, joten vaikka laite on merkittävästi iPad Prota suurempi, niin samalla se on myös halvempi.

Laitteen tekniikkaan kuulu muun muassa Full HD -kosketusnäyttö, kahdeksanytimistä Exynos 7 Octa 7580 -piiri, 2,1 megapikselin etukamera ja 2 gigatavua RAM-muistia.


Samsung ei ole julkistanut vielä Galaxy View'tä, joten sen virallista hintaa tai myyntiaikataulua ei ole tiedossa.

Päivitys: Samsung virallisti Galaxy View'n tänään. Kuten alla olevasta kuvasta selviää, niin laitteen tekniikka olikin jo tiedossa hyvin pitkälti. Toistaiseksi Samsung ei ole kertonut myyntiaikataulusta tai hinnoista.

Päivitys 2: Samsungin mukaan Galaxy View saapuu Suomessa joulumyyntiin ja suositushinnat ovat WiFi-mallilla 749 euroa ja LTE-mallilla 849 euroa.


TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT