Video esittelee Microsoftin kautta aikain ensimmäisen läppärin

Kirjoittaja Matti Robinson, | Kommentteja (3)

Video esittelee Microsoftin kautta aikain ensimmäisen läppärin
Microsoft esitteli tänään täysin uudenlaisen Surface-tuotteen Windows 10 -tapahtumassaan. Alkuun tyypilliseltä kannettavalta tietokoneelta vaikuttava laite paljastui kaksiosaiseksi hybridiksi.

Oheisella videolla Microsoft esittelee laitteen tekniikkaa sekä sen erikoista sarana- ja kiinnistysmekanismia. Tietysti videolta selviää paljon myös laitteen ulkonäöstä, käytettävyydestä ja jopa pienistä yksityiskohdista.

Ohessa myös video uuden sukupolven Surface Pro 4 -tabletista ja sen ominaisuuksista.Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

3 kommenttia

guy_fawkes
guy_fawkes
Vain kalkkeutuneet hölmöt valitsevat vielä tulevassakin jonkun Microsoft Windowsin, MS Officen tai näitä Surface-floppeja henk. koht. käyttöön, saati sitten firmaansa. Ostokset, asiakirjat, tilien sisältö, perhekuvat ja mm. vaikkapa lääkityksesi ovat vain murto-osa siitä tiedosta mitä sinusta ja perheestäsi tullaan lähettämään joka tapauksessa tietokantoihin. Käytetäänkö näitä tietoja johonkin josta ei kerrota, voi olla ja ehkä ei, mutta eteenpäin menevät kaikki.

Oma firmamme siirtyi asteittain pois näistä. Nyt kaikissa koneissa on jo LibreOffice 5.

Tehokas ja tuo säästöjä ilmaisuudessaan +avoimen koodin turvallisuus. Munchenin kaupunki käyttää omassa Linux-käyttiksessään LibreOfficea, kehittää sitä, lähettäen päivityksensä The Document Foundationille: on alkanut aivan uuden tason kehityskaari kyseiselle ohjelmistolle.

Kiitos kuuluu Edward Snowdenille joka on kansalaissankari yli valtioiden rajoen. Hän uhrautui, mutta ei voinut pitää omana tietonaan miten laajasti ja törkeästi meitä manipuloidaan. Sillä toiminnalla tehdään paljon myös rahaa.
puupyy
puupyy
Mutta kyllähän Jenkit aivan varmasti osallistuu avoimen koodin kehitykseen ja ujuttaa sinne vaikka mitä.
mcmopo
mcmopo
Originally posted by guy_fawkes:
Vain kalkkeutuneet hölmöt valitsevat vielä tulevassakin jonkun Microsoft Windowsin, MS Officen tai näitä Surface-floppeja henk. koht. käyttöön, saati sitten firmaansa. Ostokset, asiakirjat, tilien sisältö, perhekuvat ja mm. vaikkapa lääkityksesi ovat vain murto-osa siitä tiedosta mitä sinusta ja perheestäsi tullaan lähettämään joka tapauksessa tietokantoihin. Käytetäänkö näitä tietoja johonkin josta ei kerrota, voi olla ja ehkä ei, mutta eteenpäin menevät kaikki.

Mutta sinänsä kiinnostava tuo MS läppäri (paitsi hinnan puolesta). Itse olen käytellyt Asuksen vanhempaa vastaavaa jo jonkin aikaa ja on osoittautunut erittäin käteväksi ja mukavaksi käyttää.

Oma firmamme siirtyi asteittain pois näistä. Nyt kaikissa koneissa on jo LibreOffice 5.

Tehokas ja tuo säästöjä ilmaisuudessaan +avoimen koodin turvallisuus. Munchenin kaupunki käyttää omassa Linux-käyttiksessään LibreOfficea, kehittää sitä, lähettäen päivityksensä The Document Foundationille: on alkanut aivan uuden tason kehityskaari kyseiselle ohjelmistolle.

Kiitos kuuluu Edward Snowdenille joka on kansalaissankari yli valtioiden rajoen. Hän uhrautui, mutta ei voinut pitää omana tietonaan miten laajasti ja törkeästi meitä manipuloidaan. Sillä toiminnalla tehdään paljon myös rahaa.
Vaikka libreoffice olisi kuinka mukava käyttää ja ilmainen niin se ei aina ole vaihtoehto. Vaikka office taitaa nykyään avatakkin LO:n tiedostomuodot niin ne eivät kelpaa kaikille. Monet ovat vaatineet tiedot office muodossa. Ja vaikka tuolla pystyy tallentamaan officen tiedostomuotoon niin joissain tapauksissa niissä taitaa olla tiedoston avaus ongelmia. Itse en ole perehtynyt mutta palautetta on tullut että ei olla saatu tiedostoa auki.

Lisäksi ei taida saada oikein vielä mistään kunnolla tableteille suunnattua linuxia.

Tietokone; Emo=Asus PRIME B450-PLUS, Prosessori=AMD Ryzen 7 2700X, Nayttis=Asus GTX 970 turbo, Muisti=16gb 3200Mhz DDR4, Kovalevytila=250gb SSD/15TB normaali.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
E-kirjan lukulaite 1 Vapaata keskustelua
Xiaomi Redmi 10C 1 Android -keskustelu
Vanha laskutusohjelma pilveen? 3 Windows -ongelmat
Biisiketju 5297 Vapaata keskustelua
mitä rautaa 10 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Windows 11 - Keskustelu 221 Windows -ongelmat
google tili kaapattu 107 Windows -ongelmat
Hyvät tarjoukset-ketju 1208 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Philips TV:n äänentoisto HDMI-kaapelilla vahvistimeen 6 Kotiteatterin äänentoisto
Samsungin kuvaongelma 3 Android -keskustelu
Näytä lisää viestejä