AfterDawn logo

Applelta tulossa massiivinen tuotejulkistus: iPad Pro esitellään

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Applen vajaan viikon päästä järjestettävä lehdistötilaisuus tulee olemaan massiivinen tuotelanseeraustykitys, kertoo 9to5macin Mark Gurman.

Luvassa on tietysti iPhone 6S -puhelimien esittely sekä päivitetyn Apple TV -medialaitteen julkaisu, mutta lisäksi parravaloihin pääsee neljännen sukupolven iPad mini ja ehkä suurimpana yllätyksenä iPad Pro. Uutta Apple Watchia ei esitellä, mutta siihen kiinnitettäviä uusia hihnoja on kuitenkin tulossa.

iPad Prossa odotetetaan olevan 12- tai 13-tuumainen kosketuksen voimakkuuteen reagoiva näyttö ja kaiuttimet molemmissa päädyissä. Tabletissa kerrotaan olevan tuki Force Touch -stylukselle, joten Apple voi yllättää esittelemällä oman kynän tabletille. Myyntiin iPad Pro tulee Gurmanin mukaan vasta marraskuussa. Ammatti- ja yrityskäyttöön suunnattu iPad Pro voi kohentaa iPadin laskusuunnassa olleita myyntilukemia.

Laitteiden lisäksi Apple voi kertoa sen verkkopalveluihin liittyvistä uutisista, kuten esimerkiksi Apple Payn laajentumisesta tai Apple Musiciin liittyvistä parannuksista. Sovelluskehittäjien huomion vienee kuitenkin uusi Apple TV, joka on saamassa tuen App Storelle.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT