Asus esitteli liudan uutta PC-tekniikkaa IFA-messuilla

Kirjoittaja Matti Robinson, | Kommentteja (1)

Asus esitteli liudan uutta PC-tekniikkaa IFA-messuilla
Asus on tänään kertonut sen uusista innovaatioista IFA-messujen alla. Taiwanilaisyhtiön uusiin tuotteisiin lukeutuvat mm. kaksi uutta peliläppäriä, Swift-näyttö pelaajille, Windows 10 -tikku VivoStick PC sekä maailman nopein WiFi-reititin.

Vain 68 gramman panoinen ja 137.9 x 34.0 x 14.9mm mitoilla varustettu VivoStick PC on kompakti PC, jonka voi helposti liittää HDMI-liitännällä vaikkapa mihin tahansa (liitännällä varustettuun) televisioon. Tikku tukee WiFi- ja Bluetooth-yhteyksiä ja siitä löytyy kaksi USB-lliitäntää sekä ääniulostulo. RAM-muistia on kaksi gigatavua.

RT-AC5300-reitintä Asus kehuu maailman nopeimmaksi WiFi-reitittimeksi. Se tarjoaa 1000Mbit/s nopeuden 2.4Ghz taajuusdella ja 2167Mbit/s nopeuden kahdella 5Ghz taajuudella, eli maksimissaan purkki liikuttaa dataa yli 5 gigabittiä sekunnissa.

Asus Zen AiO S on puolestaan all-in-one-kokoonpano. Sen IPS-paneeli tukee 4K UHD -resoluutiota (3840 x 2160), joka takaa varsin mukavan 185 pikselin tuumatiheyden. Sisuksiin on paketoitu mm. Core i7 -suoritin, Nvidia GeForce GTX 960M -grafiikkapiiri sekä USB-C-portteja.


Asus ROG Swift PG348Q on yhtiön uusi pelaajille suunniteltu Swift-näyttö. 21:9-kuvasuhteella varustettu ISP-paneeli tarjoaa 3440 x 1440 -resoluution ja 100 hertsin päivitystaajuuden.

Yhtiön kaksi uutta ROG-läppäriä ovat ROG G752 ja ROG GX700. G752 on varustettu tietysti Intelin uusimmilla suorittimilla ja Nvidian GTX 900M -sarjan näytön ohjaimilla. Jälkimmäisenä mainittu GX700 on mielenkiintoisempi, sillä se on yhtiön mukaan ensimmäinen vesijäähdytetty peliläppäri. Tarjolla on erikoista jäähdytystä hyväksikäyttävä ja erityisen hyvin ylikellotettava K-SKU-prosessori. GX700 on varustettu 17 tuuman 4K UHD -näytöllä.

Lisäksi Asus esitteli IFA-messuilla uudet ROG 7.1 -pelikuulokkeet. Tuotteiden hinnoittelu ja saatavuus luvataan paljastaa lähitulevaisuudessa.Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

1 kommentti

Mynthon
Mynthon
Liekkö tarpeeksi antenneja tossa reitittimessä.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Pelikoneen päivitys? 3 Uutta tietokonetta ostamassa
Biisiketju 5427 Vapaata keskustelua
Gtx1060 yhteensopivuus 3 Näytönohjaimet - Apua, kokemuksia ja vinkkejä
Ukraina keskustelu - Venäjän hyökkäys Ukrainaan 96 Vapaata keskustelua
Win11 upgrade-päivitys vai uusi kone? 24 Uutta tietokonetta ostamassa
Microsoft Edge - Keskustelu 40 Windows -ongelmat
Pelejä ilmaiseksi 167 PC:n pelit
Hyvät tarjoukset-ketju 1227 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Steam Deck 19 Kaikki muut pelikonsolit
Windows 11 - Keskustelu 227 Windows -ongelmat
Näytä lisää viestejä