AfterDawn logo

Applen toimittajien mukaan iPad Pro on tulossa

AfterDawn AfterDawn

Ensimmäisen kerran iPad Prosta huhuttiin jo vuonna 2013. Joulukuussa 2013 huhuttiin, että vuonna 2014 saapuva iPad Pro saapuu kahdella eri resoluutiolla. Nyt vuonna 2015 yhtään iPad Prota ei ole julkaistu, mutta mikäli uusiin huhuihin on uskominen, niin se tulee vielä muuttumaan vuoden kuluessa.

Huhut Applen komponenttitoimittajien keskuudesta kertoo, että iPad Pro on vihdoin tulossa tänä syksynä. Samat huhut kertovat iPad mini 4:stä, jota on odotettu myös muiden lähteiden toimesta.

Lähteiden mukaan Apple ei olisi julkaisemassa uutta iPad Airia, vaan sen sijaan esiteltäisiinkin suurempi iPad Pro. Tiedot tulevat väitetysti Applen tuotantolinjalta, ja niissä tarkennetaan, että näyttö on Sharpin 12,9 tuumainen paneeli ja, että massatuotanto alkaa lokakuussa.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT