AfterDawn logo

Windows 10 -tietokoneet esitellään syyskuun alussa

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
1 kommentti

Microsoft on ilmoittanut esittelevänsä uusia Windows 10 -laitteita Berliinissä järjestettävän IFA-kulutuselektroniikkatapahtuman yhteydessä (4. syyskuuta). Käyttöjärjestelmä lanseerataan kuitenkin jo 29. heinäkuuta, jolloin ensimmäiset pääsevät asentamaan sen tietokoneisiinsa.

Ohjelmistojätin mukaan sen esittelytapahtumaan sisältyy Windows 10:tä käyttäviä tabletteja, 2-in-1-tietokoneita, premium-tason kannettavia tietokoneita, pelilaitteita sekä All-in-One-järjestelmiä. Tapahtuma tulee siis näillä näkymin keskittymään lähinnä Windows 10:n desktop-versioon ja mobiiliversion parrasvalot loistavat sitten jossakin muualla.

Uusien Lumia-laitteiden julkistamattomuutta puoltaa sekin, että IFA-esittelyä isännöi Microsoftin OEM-kumppanuuksista vastaavan yksikön johtaja, Nick Parker.

Intelin odotetaan esittelevän uudet 14 nanometrin Skylake-suorittimet Gamescom-tapahtumassa elokuun alussa.

1 KOMMENTTI

LinuxIRCsauna1/1

Ulkomailla usein ihmetellään miksi Linuxin kotimaassa ei sitä arvosteta kuten voisi olettaa, ei anneta edes mahdollisuutta.

Esim. Munchen siirtyi jo ajat sitten omaan jakeluunsa. Ei ainoastaan säästöt tule olemaan mittavat pitkässä juoksussa, mutta myös vakaus ja tietoturva viimeisen päälle.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT