AfterDawn logo

Ennätyspalkinnot jaossa tämän vuoden The International -turnauksessa

Matti Robinson Matti Robinson
2 kommenttia

Vuosittainen The International -turnaus on jälleen rikkonut ennätykset palkintopotillaan. Dota 2 -pelin kansainvälinen mestaruusturnaus jakaa palkintoina ainakin yli 12 miljoonaa dollaria, kertoo The Verge.

Pelin kehittäjä Valve on pistänyt turnaukseen rahaa 1,6 miljoonaa ja loput kerätään pelin sisäisistä ostoista. Huippusuositun tiimipelin ykkösturnaus on tähän mennessä kerännyt n. 12 miljoonaa ja Valve arvioi loppupotin olevan tällä tahdilla yli 15 miljoonaa.

Valve lupaa noin miljoonan välein uudistuksia peliin. Näistä uudistuksista viimeinen (ainakin toistaiseksi) avataan, mikäli 15 miljoonaa ylitetään.

Verkossa nähtävä turnaus keräsi viime vuonna yli 20 miljoonaa katsojaa ja palkintoina jaettiin yli 10 miljonaa dollaria. Vertauksen vuoksi golfin Masters-turnauksen palkintopotti oli tänä vuonna 10 miljoonaa dollaria.


Palkintopotin keräystä voi seurata täältä.

2 KOMMENTTIA

Sefriol1/2

Harmi, että turnauksen Suomi-väritys jäi harvinaisen pieneksi, kun 4Anchors epäonnistui parissa viimeisessä pelissään. Ensi kertaa oli mahdollisuus, että suomalaisia olisi turnauksessa enemmän kuin ruotsalaisia, kun Alliance, sekä NiP putosivat kilpailusta.
Noh, ehkä Jarex ja korealainen MVP Hot6 saavat jotain aikaan ; )

Skalevi2/2

Hyvä että täällä ihmiset ovat sivistyneempiä, sillä kun ilta-sanomissa puhuttiin tästä samasta aiheesta niin kommentit olivat kaikkea muuta kuin positiivisia.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT