Paljastiko jälleenmyyjä vahingossa Windows 10:n hinnan?

Kirjoittaja Matti Robinson,

Paljastiko jälleenmyyjä vahingossa Windows 10:n hinnan?
Microsoft on esitellyt Windows 10:n ominaisuuksia melko avokätisesti vaikka edes julkaisuaikataulua ei ole kerrottu. Esimerkiksi BUILD-konferenssin anti ja Windows Insider -ohjelman esiversiot ovat antaneet melko tarkan kuvan käyttöjärjestemän kyvyistä, ulkonäöstä ja ominaisuuksista. Vielä on kuitenkin epäselvää milloin ja mihin hintaan Windows 10:n voi ostaa.

Voi olla, että yhdysvaltainen jälleenmyyjä Newegg on juuri vahingossa paljastanut tietoja Windows 10:n saatavuudesta sekä hinnasta. WindowsCentral kertoo, että muun muassa tietokonekomponentteja ja -tarvikkeita myyvä Newegg on vahingossa lisännyt Windows 10 Home ja Professional -versiot omaan valikoimaansa. Kaikkiaan käyttöjärjestelmästä tulee markkinoille seitsemän eri versiota.

Home-versiolla on hintaa sivuston mukaan 109,99 dollaria ja Professional-versiolla puolestaan 149,99 dollaria. Molempien julkaisupäiväksi on merkitty 31. elokuuta. Huomioitavaa on, että mikäli tiedot pitävät paikkansa, niin ne koskevat vain uusia Windows-asennuksia (tai päivityksiä Windows 7:ää vanhemmista versioista). Microsoft on kertonut, että Windows 10 on ilmainen päivitys Windows 7:stä ja Windows 8.1:stä – ainakin vuodeksi.


Aiemmat tiedot ovat kertoneet, että Microsoft olisi valmis julkaisemaan uuden alustaversion jo heinäkuun lopulla. Tämän on kertonut myös AMD:n toimitusjohtaja Lisa Su.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Philips TV:n äänentoisto HDMI-kaapelilla vahvistimeen 4 Kotiteatterin äänentoisto
Samsungin kuvaongelma 3 Android -keskustelu
google tili kaapattu 106 Windows -ongelmat
Biisiketju 5296 Vapaata keskustelua
Uutta näyttöä 27" n:300e 1 Tietokoneen näytöt
RTX 3060 12gb 2 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Nettiyhteyden jakaminen pöytäkoneeseen 11 Android -keskustelu
katoavat ketjut 71 Palautetta ylläpidolle
Windows 10 - Keskustelu 1234 Windows -ongelmat
Windows 11 - Keskustelu 217 Windows -ongelmat
Näytä lisää viestejä