AfterDawn logo

Video esittelee uutta Windows 10 -esiversiota

Matti Robinson Matti Robinson

Build- ja Ignite-tapahtumien jälkeen tiedämme jälleen enemmän Windows 10:stä, mutta koska käyttöjärjestelmä on edelleen kehitysvaiheessa, niin uutta toiminnallisuutta lisätään jatkuvasti. Nyt verkkoon on ladattu video, jossa esitellään uutta 10114-versiota.

Videon ladanneen WinBetan mukaan kyseessä ei ole Windows Insider -ohjelman jäsenille julkaistu tai julkaistava versio, vaan jotain uutta kulissien takaa. Tässä versiossa muutoksia on tehty esimerkiksi Käynnistä-valikkoon, jonka uusi muoto alkaa kenties hahmottua.

Käynnistä-valikon alaosasta Virta-napin yläpuolelta löytyvät nyt Resurssienhallinta sekä Asetukset, jotka oli aiemmin sijoitettu yläosaan. Valikon saa edelleen täydelle ruudulle Asetuksista, mutta nappi on poistettu pienen Käynnistä-valikon ylänurkasta.

Täydellä ruudulla Käynnistä-valikon ikonit ovat nyt suurempia ja vasempaan ylänurkkaan on lisätty menunappi, josta voi valita näkyviin kaikki sovellukset. Myös muita uudistuksia on tehty esimerkiksi Windows Insider -sovellukseen, tummaan teemaan, jne.


TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT