AfterDawn logo

Samsungin tulevan huipputabletin virallinen kuva julki?

AfterDawn AfterDawn

Samsungilta odotetaan jo ensi kuussa uusia huipputabletteja korvaamaan nykyisen sukupolven Tab S:t. Uudet mallit kantavat todennäköisesti mielikuvituksetonta nimeä Galaxy Tab S2, ja nyt uudet väitteet kertovat, että oiheinen kuva olisi virallinen pressikuva kyseisestä laitteesta.

Korealaisjätin on huhuttu julkaisevan ainakin neljä versiota, jotka ovat varustettu joko kahdeksan tai 9,7 tuuman kosketusnäytöllä ja ainoastaan WiFi:llä tai sen lisäksi myös 4G:llä. Todennäköisesti kaikki malleja yhdistää melkolailla kuitenkin ulkonäkö muiden speksien lisäksi, joten oheinen kuva antaa mahdollisesti viitteitä kaikkien mallien kauneudesta – tai sen puutteesta.

Kovinkaan mullistavaa ulkonäköuudistusta ei kuvan mukaan ole tehty, eikä OnLeaksin vuotamassa kuvassa esiinny esimerkiksi kaarevaa edge-näyttöä. Laite mukaileekin enemmän Galaxy S6:n kuin Galaxy S6 edgen ulkonäköä.

Speksit ovat tietysti huippuluokkaa ja sisältävät muun muassa QHD-resoluution AMOLED-kosketusnäytöt ja markkinoiden nopeimpiin lukeutuvat Exynos-piirit. Huhujen mukaan tekniikka on lisäksi pakattu huippuohueen 5,4 millin kuoreen.


AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT