AfterDawn logo

Intelin tikkutietokone saapuu myyntiin

AfterDawn AfterDawn
2 kommenttia

Intel on saamassa HDMI-tikkutietokoneensa pian myyntiin. Odotettu CES-messuilla esitelty Intel Compute Stick löytyy nyt ennakkotilattavana mm. Amazonilta.

Noin 10 senttisen tikkutietokoneen löytyy nyt joko Linuxilla tai Windows 8.1:llä varustettuna verkkokaupoista, kertoo Engadget. Amazonista löytyy Linux-versio 130 dollarin hintaan ja Newegg myy Windows-versiota 150 dollarilla.


Alunperin Linux-version suositushinnaksi kerrottiin 89 dollaria, joten hinta Amazonissa varmasti vielä tippuu. Paremmin varustetun Windows-version suositushinta on Neweggissäkin oleva 149 dollaria. Newegg kertoo laitteiden saapuvan ensi kuun alussa, Amazon puolestaan ensi kuun kuudes päivä.

Windows 8.1 -versio laitteesta on varustettu 2 gigatavulla RAM-muistia ja 32 gigatavun tallennustilalla. Linux-versiossa on vastaavasti gigatavu muistia ja 8 gigatavua tallennuskapasiteettia.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

2 KOMMENTTIA

Michelola1/2

kivassa paikassa hdmi, hieno kun näytön takana jöpöttää tommonen keppi ojossa

FinPhenom2/2

joku lyhyt hdmi jatkopala luultavasti tulee mukana niinkuin chromecastissa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT