AfterDawn logo

Jolla-tabletin joukkorahoitus päättyy, vielä ehtii osallistua

AfterDawn AfterDawn

Jolla-tabletti on murskannut joukkorahoitustavoitteensa, mutta vielä on aikaa osallistua tämän suomalaistabletin tarinaan. Jolla-tabletin Indiegogo-kampanja päättyy huomenna 31. päivä.

Jolla on tuonut tarjolle vielä uuden edun, jolla pieniä lisäsijoituksia voi tehdä jo tabletin tilanneet. 32GB versioon ennen joulukuun 11. päivää sijoittaneet voivat nyt vaivaisella 25 dollarin sijoituksella korottaa kapasiteetin 64 gigatavuun.

Toki mukaan pääsee vielä esimerkiksi 64 gigatavun tablettiin ($249) tai puhelin+tabletti-komboon (alk $419) sijoittamalla.

Kirjoitushetkellä kampanjassa on kerätty rahoitusta kaikkiaan 2 454 532 dollaria. Osallistumaan pääset täältä.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT