Suomalaispeli Cities: Skylines nousi Steamin myydyimmäksi jo ennen julkaisuaan

Kirjoittaja Sami Koivunen, | Kommentteja (6)

Suomalaispeli Cities: Skylines nousi Steamin myydyimmäksi jo ennen julkaisuaan
Tamperelaisen Colossal Orderin kehittämä Cities: Skylines on noussut jo ennen varsinaista ilmestymistään Steamin myydyimpien pelien joukkoon.

Peli on kirjoitushetkellä edelleen Steamin Top Sellers -listalla ykkösenä. SimCityyn verrattu kaupunginrakentelupeli on onnistunut saamaan julkisuutta esimerkiksi jakamalla pelikopioita tunnetuille pelistriimaajille.

Peli ilmestyy varsinaisesti 10. päivä tätä kuuta. Pelin voi halutessaan ennakotilata Steamista.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

6 kommenttia

RekookeR
RekookeR
Tuo peli on hyvä esimerkki mitä saadaan aikaiseksi, kun oikeasti tehdään hyvä peli harkiten, eikä vaan kuljeta kullan kiilto silmissä palaverista toiseen.

-Reko

H4X0R-X
H4X0R-X
Siis taas kerran julkaisematon peli Steamin myyntiykkösenä.

Kuinka monta kertaa ihmisten on poltettava näppinsä? Eikö se ole jo nähty, että pelejä ei kannata ostaa ostaa ennekkoon? Tässä muutama esimerkki: Aliens Colonial Marines, Assanssin Creed Unity, Battlefield, Evolve, Watch Dogs, Titanfall, Destiny ja lista jatkuu loputtomiin. Täysin keskeneräisiä, suuria pettymyksiä ja jopa suoraa valehtelua mainosmateriaalissa, kaikkea on nähty.

Mikä siinä on niin vaikeaa odottaa hetki ja ostaa vasta sitten kun peli on julkaistu ja arvosteltu? Sitten ne samat ennakkotilaajat ovat sitten valittamassa, kuinka peli oli keskeneräinen ja kuinka puolet sisällöstä oli jätetty DLC:hin. Olisiko aika tajuta, että juuri ennakkotilaajat mahdollistavat tämän, koska ostavat sikoja säkissä täydellä hintaa, joka tapauksessa.

Lopettakaan ne ennakkotilaamiset, niistä on vain haittaa kaikille.
Michelola
Michelola
no muttakun muttakun ennokkotilaamalla saa upean uniikin virtuaalisen X:n jollaista ei ole kuin miljoonalla muulla pelaajalla joten ei voi jättää tilaisuutta väliin ;'(
Matiasd07
Matiasd07
Vihdoinkin jonkun aikaa odotettu Cities Skylines peli saa julkaisun huomenna katsoin tekijöiden live pelaamista youtubesta ja myös sen trailerin ja totesin heti että on pakko ostaa se heti kun se julkaistaan eli huomenna joten jos tykkäät Cities In Motion 2 ja Sim City 5 tyyppisistä peleistä niin kannattaa ostaa Cities Skylines peli se on paljon parempi yksityiskohdista krafiikoista ja todellisuudesta eli myös sen lisäksi että autot ja muut liikkuu niin sen lisäksi niiden pyörät pyörii oikeasti ja kääntyy.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 10. maaliskuuta, 2015 @ 0:24
late98
late98
M
Originally posted by H4X0R-X:
Siis taas kerran julkaisematon peli Steamin myyntiykkösenä.

Kuinka monta kertaa ihmisten on poltettava näppinsä? Eikö se ole jo nähty, että pelejä ei kannata ostaa ostaa ennekkoon? Tässä muutama esimerkki: Aliens Colonial Marines, Assanssin Creed Unity, Battlefield, Evolve, Watch Dogs, Titanfall, Destiny ja lista jatkuu loputtomiin. Täysin keskeneräisiä, suuria pettymyksiä ja jopa suoraa valehtelua mainosmateriaalissa, kaikkea on nähty.

Mikä siinä on niin vaikeaa odottaa hetki ja ostaa vasta sitten kun peli on julkaistu ja arvosteltu? Sitten ne samat ennakkotilaajat ovat sitten valittamassa, kuinka peli oli keskeneräinen ja kuinka puolet sisällöstä oli jätetty DLC:hin. Olisiko aika tajuta, että juuri ennakkotilaajat mahdollistavat tämän, koska ostavat sikoja säkissä täydellä hintaa, joka tapauksessa.

Lopettakaan ne ennakkotilaamiset, niistä on vain haittaa kaikille.
Miks ihmeessä pitäis oottaa kun Youtube on täynnä videoita missä Youtubettajat ja striimaajat on saanut jo koodin. Siitä näkee kuinka hyvin/huonosti peli on tehty

kiitos vastauksista
Late :D

H4X0R-X
H4X0R-X
Originally posted by late98:

Miks ihmeessä pitäis oottaa kun Youtube on täynnä videoita missä Youtubettajat ja striimaajat on saanut jo koodin. Siitä näkee kuinka hyvin/huonosti peli on tehty

Kysyt että miksi pitäisi odottaa, miksi myöskään hätäillä? Jos kyseessä on oikeasti peli, joka ei polta näppejäsi ennakkotilauksessa, niin sitten kyseessä on se kuuluisa poikkeus, joka vahvistaa säännön.

Tästä voisi vetäistä vaikka kokonaisen 1000 sivuisen romaanin, mutta tyydyn vain viittaamaan viimevuosien polemiikkeihin asiasta. Esimerkkeinä näistä mm. jo mainitsemani Unity ja "Unity review embargo", sekä "Microsoft Xbox XB1M13". Joten luottoa siihen, että pelistä on kunnollista tietoa saatavilla edes julkaisupäivänä, ei oikein löydy.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Philips TV:n äänentoisto HDMI-kaapelilla vahvistimeen 6 Kotiteatterin äänentoisto
Samsungin kuvaongelma 3 Android -keskustelu
google tili kaapattu 106 Windows -ongelmat
Biisiketju 5296 Vapaata keskustelua
Uutta näyttöä 27" n:300e 1 Tietokoneen näytöt
RTX 3060 12gb 2 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Nettiyhteyden jakaminen pöytäkoneeseen 11 Android -keskustelu
katoavat ketjut 71 Palautetta ylläpidolle
Windows 10 - Keskustelu 1234 Windows -ongelmat
Windows 11 - Keskustelu 217 Windows -ongelmat
Näytä lisää viestejä