AfterDawn logo

Uusi kuva vuoti: Applen iPad Pro menossa massatuotantoon

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Applen 12-tuumaisella näytöllä varustettua iPad Prota on odotettu jo vuoden ajan kuin nousevaa Kuuta. Odottaa saa edelleen, mutta ei enää kauaa, sillä XL-koon iPad on menossa tulevien viikkojen aikana massatuotantoon Nowhereelse.fr-blogin tietojen mukaan.

Vaikka sivuston väitteisiin ei olekaan uskominen suoralta kädeltä, niin tiedoissa saattaa piillä totuuden siemen. Wall Street Journal raportoi lokakuun alussa iPhone 6:n suuren suosion sotkevan iPad Pron tuotantosuunnitelmia, minkä takia laite pääsisi massatuotantoon vasta vuoden 2015 alussa.

Nowhereelse.fr:lle puhuneen Foxconn-työntekijän mukaan iPad Pro olisi jo käyneen alkuvaiheen testeissä viime kesänä, mutta suunnitelmat jäädytettiin kun Apple sai uuden prototyypin käsiinsä. Sivuston julkaisema valokuva laitteen väitetystä 3D-mallinnuksesta ovat linjassa japanilaislähteiden esittämien tietojen kanssa. Niiden mukaan 6,9–7,5 millimetriä paksuun iPad Prohon olisi tulossa isomman näytön lisäksi myös toinen streokaiutinpari näytön yläpuolelle, minkä ansiosta äänet eivät kuulosta toispuoleisilta kun tablettia pidetään vaakatasossa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT