AfterDawn logo

LG:ltä tulossa uusia 21:9 kuvasuhteen FreeSync-näyttöjä

Panu Roivas Panu Roivas
3 kommenttia

AMD:n FreeSync-tekniikkaa tukevia näyttöjä on luvattu jo Samsungin toimesta ensi vuoden puolelle, ja joukkoon on liittymässä myös LG, jolta on tulossa ilmeisesti useampi 21:9 kuvasuhteen näyttö.

Lähteiden mukaan tulossa olisi 29" 2560x1080 malli sekä 34" 3440x1440-resoluution malli. Molemmat näytöt ovat litteitä, ja toimivat DP 1.2a -liitännän kautta 60 Hz virkistystaajuudella. Molemmissa näytöissä on käytössä LG:n 10-bittinen IPS-paneeli alle 5 ms vasteajalla. Näyttöjen julkaisuaikaa tai hintatietoja ei ole vielä saatavilla, mutta ne saatetaan nähdä jo CES-messuilla ensi viikolla.

3 KOMMENTTIA

Malboro1/3

Ei kyllä sitten yhtään kerro mikä tuo FreeSync-tekniikka on?

Ja eikö tämänkin pitäisi olla itsestään selvyys vai onko tämänkin suhteen joku mennyt ohi? "Molemmat näytöt ovat litteitä"

Eriol2/3

FreeSyncistä löytyy lisää tietoa esimerkiksi klikkaamalla uutisen alla olevaa tagia. Kaikkiin näihin pienempiin uutisiin ei luonnollisesti tehdä kattavaa selvitystä nimetyistä tekniikoista. Näytöt ovat litteitä eivätkä kaartuvia kuten muutamat muut 21:9 paneelit.

tonttila3/3

katselin joulun alla gigantissa varmaankin ekaa kertaa livenä tuolla kuvasuhteella olevaa monitoria. Sopisi kyllä itselle.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT