Delliltä uusi iPadin tappaja – 0,1 mm ohuempi kuin iPad Air 2

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (2)

Delliltä uusi iPadin tappaja – 0,1 mm ohuempi kuin iPad Air 2
Applen iPadien myynti on ehkä ottanut takapakkia viime aikoina, mutta tästä huolimatta sille ei ole löytynyt yksittäistä kilpailijaa, eikä edes Googlen uusin Nexus 9 ole vakuuttanut arvostelijoita. Dellin uusin Android-tabletti Venue 8 7000 lupaa kuitenkin päihittää iPadit ainakin ohuudessa.

Dell Venue 8 7000 on 8,4" 2560x1600 OLED-näytöllä varustettu Android-tabletti, jolla on paksuutta vain 6 mm, eli 0,1 mm vähemmän kuin iPad Air 2:lla. Dell on panostanut muotoiluun myös käyttämällä tabletissaan alumiinia, ja Samsungilta hankittu OLED-näyttö on mahdutettu melkein tabletin reunasta reunaan. Painoa laitteella on 305 grammaa, eli vähemmän kuin iPad mini 3:n 331 g.5900 mAh akun pitäisi riittää tarjoaman kilpailukykyinen akkukesto, ja selfien ottamisesta vastaa 8 megapikselin 3D-kamera, tai 2 megapikselin etukamera. Käytössä on Intelin uusi RealSense Snapshot Depth -tekniikka 3D-syvyysinformaation lisäämiseksi kuvaan. Kuvien 3D-informaation hyödyntämistä varten mukana on Dell Gallery -sovellus, jolla saa säädettyä muun muassa kuvan fokusta. Äänentoistosta vastaa etupuolelle sijoitettu stereokaiutin.


Pinnan alta löytyy Intelin Atom Z3580 2,3 GHz, 2 gigatavua muistia ja 16 gigatavun sisäinen flash-muisti. Laittessa on myös MicroSD-muistikorttipaikka tallennustilan lisäämiseksi maksimissaan 512 gigatavuun. Venue 8 7000 tulee ainakin alkuun varustettuna Android 4.4 KitKatilla, joten Lollipop-päivitystä joutunee odottamaan. Lisäksi hinta ja julkaisuaikataulu on vielä hämärän peitossa.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

2 kommenttia

AkZuh
AkZuh
but will it bend?

Asus P8Z68-V PRO/GEN3 | 2500K + H2O | 8GB Vengeance | HD6870 + H2O | Samsung 830 SSD | Antec P180 + NeoHE 550W | Samsung SyncMaster 2333SW

hannibal_pjv
hannibal_pjv
Easily!
It will blend too!

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Biisiketju 5397 Vapaata keskustelua
Langatonverkko RJ45 portin avulla 4 WLAN ja lähiverkot
PlayStation 5 -saatavuus 31 Playstation (PS4 ja PS5)
katoavat ketjut 73 Palautetta ylläpidolle
Mihin bluetooth-ketju katosi? 1 Android -keskustelu
Android laitteesta lisänäyttö PC:lle 3 Ajuri- ja softaongelmat
2x uusia 27" näyttöjä 2 Tietokoneen näytöt
Pelejä ilmaiseksi 161 PC:n pelit
Tulostimen nimi tulostusasetuksissa 8 Tulostimet, näppäimistöt ja muut oheislaitteet
2 min mustaa ennen aukeamista 12 Windows -ongelmat
Näytä lisää viestejä