AfterDawn logo

Apple lipsautti uusien iPadien tiedot

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
1 kommentti

Apple lipsautti sähköisen iPad User Guide For iOS 8 -oppaan uuden version ennenaikaisesti kaikkien saataville iTunesissa. Päivitetyssä oppaassa mainitaan huomenna julkaistavat iPadit. Vuodosta uutisoi 9to5mac.

Apple lopetti versionumeroiden käytön iPadeissä vuonna 2012, jolloin se esitteli Retina-näytöllä varustetun kolmannen sukupolven iPadin. Kirjasen mukaan numerot tekevät kuitenkin huomenna paluun iPadien nimiin, sillä sen sivuilla uusiin tabletteihin viitataan nimillä nimillä iPad Air 2 ja iPad mini 3. Lisäksi kirjassa mainitaan selvästi, että molemmat uudet mallit sisältävät Touch ID -sormenjälkilukijan.

On tietysti mahdollista, joskin melko epätodennäköistä, että iTunesissa julkaistu opas on luonnosversio. Tablettien nimet eivät välttämättä ole täysin oikein. Touch ID:n osalta tietojen paikkansapitävyyttä ei ole kuitenkaan aihetta epäillä.


Jutun kirjoitushetkellä vuotanutta opasta ei ollut enää saatavilla iTunesissa, mutta kuva vuotaneesta sivusta löytyy kuitenkin kirjan esittelysivulta.

1 KOMMENTTI

pähkinä1/1

Niin siis mitäs "tietoja" nyt sitten paljastui?

E: Aika sopivasti muuten tässä Nexuksien julkaisun alla tapahtui tämä "vuoto"....

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT