Windows 10:n testaajaksi rekisteröitynyt jo miljoona henkilöä

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (4)

Windows 10:n testaajaksi rekisteröitynyt jo miljoona henkilöä
Microsoftin mukaan jo miljoona henkilöä on rekisteröitynyt sen Windows Insider -ohjelmaan, jonka kautta pääsee testaamaan syyskuun lopulla esitelty Windows 10 -käyttöjärjestelmää.

Ohjelmistojätti toivoo saavansa käyttäjiltä mahdollisimman paljon palautetta, jotta se voisi tehdä tarvittavat muutokset varmistaakseen käyttöjärjestelmän mahdollisimman sujuvan käytön eri käyttötilanteissa. Microsoftin käyttöjärjestelmäryhmän johtajakaartiin kuuluva Joe Belfiore kertoo blogikirjoituksessaan, että yhtiön saanut tähän mennessä jo 200 000 palautetta testaajilta.

Belfiore paljastaa kirjoituksessaan myös, että noin 36 prosenttia Windows 10:n ennakkoversion ladanneista on asentanut käyttöjärjestelmän virtuaalikoneeseen. Loput ovat päätyneet asentamaan Windows 10:n omaan tietokoneeseen.

Käyttäjiltä kaivataan edelleen palautetta Windows Feedback -sovelluksen kautta. Mikäli et ole ladannut Windows 10:tä, voit kertoa omista toiveistasi Windwos Suggest Box -kanavan kautta.


Windows 10:n voi ladata omalle koneelle täältä.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

4 kommenttia

mcmopo
mcmopo
Aika paljon saa MS tietoa kun ottaa huomioon että testiversio sisältää keyloggerin. Kannattaisi sekin varmaan mainita uutisessa.

http://beta.slashdot.org/story/208101

Tietokone; Emo=Asus PRIME B450-PLUS, Prosessori=AMD Ryzen 7 2700X, Nayttis=Asus GTX 970 turbo, Muisti=16gb 3200Mhz DDR4, Kovalevytila=250gb SSD/15TB normaali.

Lindux
Lindux
Ottaen huomioon että kyseessä on Technical preview, niin ihan fiksu veto toi keylogger jos meinaa jotain tietoa saada käyttäjien liikkeistä, se on oma häpeä jos ei ymmärrä esiversion funktiota ja käyttää sitä arkaluontoisten asioiden käsittelyyn. Silloin kun käyttäjätietoa ei kerätä, eikä sitä myöskään oma-aloitteisesti haluta antaa, on lopputlos luettavissa erään jo pitkään markkinoilla olleen käyttöjärjestelmän levinneisyydestä.
qwerty83
qwerty83
Originally posted by mcmopo:
Aika paljon saa MS tietoa kun ottaa huomioon että testiversio sisältää keyloggerin. Kannattaisi sekin varmaan mainita uutisessa.

http://beta.slashdot.org/story/208101
Niin? Jotain uutta? En lukenu "keyloggerista" mistään uutisesta, vaan itse kyllä pisti silmään se heti TH:n ensiasennusmetreillä. Siitä ilmoitetaan harvinaisen selkeästi heti asennuksen alussa. Jopa sen funktio selitetään siinä yhteydessä harvinaisen selkeästi.

Jos joku valopää ei ole vielä tajunnut, niin Technical Preview on kehitysversio, siitä on tarkoitus repiä kaikki käyttökokemukset irti, että järjestelmää voisi edes yrittää parantaa käyttäjän näkökulmasta. Voi hyvää päivää.

Jos taas katsoo esim. kasin asennustietoja, niin kaikki käyttötietojen keräysominaisuudet on opt-in valintoja. Ihme ja kumma kyllä, esim. IE on ainoa selain, joka oletuksena tietääksen lähettää "Do not track me" pyynnön sivuille.
hannibal_pjv
hannibal_pjv
Mitä enemmän tietoa kerätään ja koodia korjataan sen valmiinpi tuosta tulee... ja ei todellakaan työkoneeseen, kuten edellä jo mainittiin. Monestakin syystä.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
i5 9600K | Gigabyte Z390 UD | 32GB DDR4-2666 | 970 EVO Plus SSD 1T Äänekoski 2 Myydään
Videoketju 396 Vapaata keskustelua
Biisiketju 4933 Vapaata keskustelua
Deskjet 500 ajuri win 7 9 avast! - Tuki ja keskustelu
YLE Areena ongelma 78 Televisiot
Windows 11 - Keskustelu 85 Windows -ongelmat
defender 2 Yleistä keskustelua P2P-ohjelmista
Forza Horizon 4 ongelma 1 PC:n pelit
Windows 10 - Keskustelu 1223 Windows -ongelmat
hot spot ongelma pc:n kanssa 2 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Näytä lisää viestejä