AfterDawn logo

Asukselta ROG G751 -pelikannettava GTX 980M-näytönohjaimella

Panu Roivas Panu Roivas

Nvidian vastikään julkaisemien uuden sukupolven GTX 980M ja 970M -näytönohjaimen myötä Asus on julkistanut ensimmäisen pelikannettavansa uusilla Maxwell-piireillä varustettuna.

Republic of Gamers -sarjan G751 pitää sisällään versiosta riippuen joko GTX 980M tai 970M -näytönohjaimen, jota jäähdytetään kahden tuulettimen, kolmen lämpöputken sekä kuparisiilin voimin. Jäähdytystehoa riittää ilmeisesti ainakin sen verran, että Asus tarjoaa myös sen omaa GPU Tweak-sovellusta piirin automaattiseen ylikellottamiseen n. 5% suorituskykyparannusta lupaillen.

G751 käyttää Core i7 -neliydinsuoritinta, ja muistia siihen saa maksimissaan 32 gigatavua. Näyttönä toimii 1080p IPS-paneeli, ja läppäriin saa kiinni maksimissaan kolme ulkoista näyttöä HDMI 1.4, mini DisplayPort sekä VGA-liitäntöjen kautta.


F-22 Raptor -hävittäjän ulkoasua mukailevalla pelikannettavalla on painoa 5,3 kg, ja takakansi on viimeistelty alumiinilla. Käytössä on jo lähes vakio-ominaisuudeksi muodostunut taustavalaistu chiclet-näppäimistö, ja ulkoasun viimeistelee valaistu ROG-logo.

ASUS ROG G751 –pelikannettavat ovat saatavilla Suomessa marraskuun alussa 2014 alkaen 1499 eurosta.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT