AfterDawn logo

Asus esitteli pelaajille tarkoitetun Strix-sarjan hiiren ja näppäimistön

Matti Robinson Matti Robinson

Asus on esitellyt tänään pelaajille suunnatun Strix-sarjan lisälaitteet. Lisälaitteisiin kuuluu Strix Claw -hiiri, Strix Tactic Pro -näppäimistö ja Strix Glide -hiirimatto. Aiemmin yhtiö on julkistanut Strix-kuulokkeet ja -näytönohjaimia.

Strix Claw on optisella sensorilla varustettu hiiri, joka soveltuu 5000dpi:n tarkkuutensa ansiosta erinomaisesti nopeampitempoisempiinkin FPS-peleihin. Hiirestä löytyy kahdeksan nappia, joista kolme on ohjelmoitavissa. Hiiri soveltuu muotoilunsa johdosta ainoastaan oikeakätiseen käyttöön. Hintaa Claw'lla on 69 euroa.

Strix Tactic Pro on sarjan mekaaninen näppäimistö, joka on varustettu 13 erillisellä makronapilla, jotka kasvattavat toimintanappien määrän yhdessä funktionäppäinten kanssa kahteenkymmeneenyhteen. Kytkiminä näppäimistössä käytetään Cherry MX -kytkimiä, joita saa neljänä eri värinä. Näppäimistön suositushinta on 129 euroa.

Kaksikon yhteyteen tarvitsee tietysti vielä hiirimaton, joka kantaa nimeä Strix Glide. Hiirimatosta on kaksi eri versiota, Strix Glide
Control (kuvassa) ja Strix Glide Speed. Näistä Speed on luonnollisesti nopeampi ja tarkoitettu nopeatempoiseen toimintaan ja Control on puolestaan tarkempi kaksikosta. Molemmat toimivat sekä optisen että lasersensorin kanssa ja niiden hinta on 19 euroa.


Strix-sarjan tuotteet saapuvat Suomessa myyntiin viikolla 42 eli kahden viikon kuluttua.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT