Suuri ja mahtava iPad Pro saapuukin vasta ensi vuonna?

Kirjoittaja Matti Robinson, | Kommentteja (3)

Suuri ja mahtava iPad Pro saapuukin vasta ensi vuonna?
Applen uudet puhelimet on esitelty, joten nyt spekulointi on siirtynyt iPadiin. Myös iPad odottelee tietysti päivitystä, mutta milloin ja mitä tulee tarjolle?

Taiwanilaisen The Commercial Timesin mukaan odotettua iPad Prota ei tulla näkemään vielä pitkään aikaan. Ennen tuota huhujen mukaan 12,9-tuuman korkearesoluutioisella näytöllä varustettua mammuttia nähdään pari muuta laiteversiota.

Ensimmäisenä huhujen mukaan markkinoille saapuu 9,7-tuumaisen iPad Airin (kuvassa) uusi versio. Kyseessä olisi näiden tietojen varjolla ainoa tänä vuonna julkaistava, ja joulumarkkinoille kerkeävä uusi iPad. Jopa uusi Retina-näytöllä varustettu iPad mini olilsi valumassa ensi vuodelle.

Laitteista kenties merkittävin, iPad Pro, julkaistaan taiwanilaislähteen mukaan vasta ensi vuoden toisella neljänneksellä. Viimeksi Apple on julkaissut tabletin toisella neljänneksellä, kun se esitteli ensimmäisen iPadin keväällä 2010.


Huhuja on ollut liikkeellä tietysti myös siitä, että kaikki kolme tablettia julkaistaisiin tänä vuonna. Puolestaan MacRumors kertoo, että The Loopin Jim Dalrymple kiisti, että lokakuussa järjestettävässä mediatapahtumassa julkaistaisiin kaksikko iPad Air 2 ja Retina iPad mini.

Koska huhuja liikkuu joka suuntaan, kuten Applen kohdalla ollaan totuttu, niin on vaikea hahmottaa mikä voisi olla todennäköisin ratkaisu. Tällä hetkellä kuitenkin iPad Pron saapuminen pikaisella aikataululla näyttää epävarmimmalta.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

3 kommenttia

tataka
tataka
Ja hinta varmaan niin korkea että windows 8 hybridit tarjoavat paljon parempaa jopa halvemmalla.

Yli 500 euron tabletti/hybridiä ostettaessa järkevin vaihtoehto on windows 8 varustettu eikä paljon vähemmän mahdollisuuksia tarjoava ipad saati android.
overdose
overdose
Originally posted by tataka:
Ja hinta varmaan niin korkea että windows 8 hybridit tarjoavat paljon parempaa jopa halvemmalla.

Yli 500 euron tabletti/hybridiä ostettaessa järkevin vaihtoehto on windows 8 varustettu eikä paljon vähemmän mahdollisuuksia tarjoava ipad saati android.
Järkevin on tässä tapauksessa hyvin kyseenalainen ilmaisu. Jos sattuu olemaan ennestään applen tuotteita, niin w8 laite ei varmaan ole kovinkaan järkevä vaihtoehto. Tai kuten itsellä, että ei nyt satu olemaan missään laitteessa mitään microsoftin tuotosta, niin miksi hankkia laite, joka ei toimi erityisen hyvin minkään muun kanssa.

Toki ei käy kieltäminen, että applen tuotteissa on törkeät katteet. Mutta käytettävyys ainakin omasta mielestäni on todella hyvä. Ainakin entisenä android käyttäjänä. Androidissa kun tuntuu paperilla yleensä laitteissa olevan paljon tehoa, mutta käytännössä laitteet jumittavat. Custom rommilla saa välillä pahimmat jumitulset pois tosin. (Pakko tähän väliin antaa pisteet androidille muokattavuudesta.)

Windows phone/tablet jne laitteista en voi sen suuremmin mitään sanoa, kun en ole muutamaa minuuttia pidempään käyttänyt.

Ja itse uutiseen: sen suuremmin en ole uutta tablettia kaivannut, kun hieman vajaa 2 vuotias ipad toimii hyvin, mutta jos sattuisi vaikka sormenjälkitunnistin olemaan uutuudessa, niin ehkä saattaisi pieni innostus päivitykseen löytyä. Vaikka mitäpä sitä toisaalta päivittämään ennen kuin vanha on kaput.
hannibal_pjv
hannibal_pjv
Jos seuraa puhelimen esimerkkiä, niin kulutus pienenee, mutta muuten ei hirvittävästi tule muutosta edelliseen Airiin.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Philips TV:n äänentoisto HDMI-kaapelilla vahvistimeen 6 Kotiteatterin äänentoisto
Samsungin kuvaongelma 3 Android -keskustelu
google tili kaapattu 106 Windows -ongelmat
Biisiketju 5296 Vapaata keskustelua
Uutta näyttöä 27" n:300e 1 Tietokoneen näytöt
RTX 3060 12gb 2 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Nettiyhteyden jakaminen pöytäkoneeseen 11 Android -keskustelu
katoavat ketjut 71 Palautetta ylläpidolle
Windows 10 - Keskustelu 1234 Windows -ongelmat
Windows 11 - Keskustelu 217 Windows -ongelmat
Näytä lisää viestejä