AfterDawn logo

AnandTechin perustaja siirtyy Applelle

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Syväluotaavista arvosteluistaan tunnetun AnandTech-sivuston perustaja ja päätoimittaja Anand Shimpi jättää journaliset työnsä ja siirtyy Re/coden tietojen mukaan Applen palkkalistoille. Sivuston älypuhelinarvosteluista vastannut Brian Klug siirtyi Applelle tämän vuoden alussa.

Tällä hetkellä ei tiedetä mitä Anand Shimpin töihin kuuluu Applella, mutta hän on AnandTechin yhteydessä myynyt konsultointipalveluita laitevalmistajille. Hänen vastuualueelleen voi kuulua niin testaus, laaduntarkkailu, tuotekehitys tai miksei myös markkinointi/PR-toiminta. 9to5macin mukaan Brian Klug työskentelee A-mobiiliprosessoreiden kehityksen parissa, joten Shimpi voi liittyä hänen aisaparikseen.

AnandTech syntyi vuonna 1997. Sivusto keskittyi emolevyihin, suorittimiin ja grafiikkaohjaimiin, mutta myöhemmin arvosteltavien laitteiden kirjo laajeni komponenteista esimerkiksi älypuhelimiin ja tabletteihin.


Shimpin tilalle AnandTechin päätoimittajaksi nousee sivuston grafiikkaohjaimien arvosteluista vastannut Ryan Smith. Anand Shimpin "hyvästelykirje" löytyy täältä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT