AfterDawn logo

Windows 9:n testiversioon tulossa uusi ominaisuus? Päivitys yhdellä klikkauksella

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
1 kommentti

Windows 9:n syyskuun lopulla julkaistavaan Tech Preview -versioon saattaa kuulua uusi pikapäivitysominaisuus, jonka avulla käytössä olevan käyttöjärjestelmän pystyy päivittämään uusimpaan koontiversioon "yhdellä napin painalluksella". Asiasta kertoi Neowin.

Sivuston mukaan pikapäivitystä hyödynnetään Microsoftin sisäisessä käytössä, mutta vielä ei tiedetä tuodaanko ominaisuus myös Tech Preview -testaajien saataville. Se on joka tapauksessa mahdollista. Jutussa ei myöskään sanota voisiko pikapäivitykset tulla muodossa tai toisessa myös loppukäyttäjille julkaistavaan Windows 9:ään.

Pikapäivityksen käytännön toteutustakaan ei kuvailla jutussa kovin yksityiskohtaisesti, mutta Neowinin mukaan se tekee uuteen käyttöjärjestelmään päivittämisen helpoksi, eikä käyttöjärjestelmää tarvitse asentaa kokonaan uudelleen. Päivitys uudempaan koontiversioon tuskin kuitenkaan onnistuu suoraan lennosta ilman uudelleenkäynnistämisiä.

1 KOMMENTTI

yamaneko1/1

Taitaa olla niin, että Windowsin päivityksen on katsottu kuitenkin hajoittavan käyttiksen (vrt. Windows 8:n päivitysongelmat) että paras pistää kerralla uusiksi :D

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT